Відгук на крем для скульптурування обличчя
Lancaster Golden Lift Sculpting Cream
Маючи понад 10 років досвіду у створенні власної косметики, я завжди з великою увагою вивчаю склад засобів, які пробую. Крем для скульптурування обличчя Lancaster Golden Lift Sculpting Cream вразив мене своїм ретельно продуманим складом і балансом між доглядовими та активними компонентами.
Що сподобалося у складі?
1. Ретинол і ретиналь
Ці форми вітаміну А — справжні зірки формули. Вони стимулюють оновлення клітин, сприяють розгладженню зморшок і вирівнюванню текстури шкіри. Використання ретиналю додає формулі потужного антиоксидантного ефекту, що захищає шкіру від старіння.
2. Сквалан (у вигляді похідних undecane та tridecane)
Це чудовий зволожувач, який створює комфортні тактильні відчуття. Сквалан не лише живить шкіру, а й допомагає зміцнювати її бар'єр, що дуже важливо для підтримки молодості.
3. Кофеїн
Додає енергії шкірі, зменшує набряки та підвищує мікроциркуляцію. Це ключовий компонент для підтягнення шкіри й досягнення скульптурного ефекту.
4. Аденозин та ацетил дипептид-1
Ці активи працюють на глибокому рівні, розслаблюючи м'язи обличчя (без ефекту ботоксу) і розгладжуючи зморшки.
5. Вітаміни та антиоксиданти
Вітаміни Е (токоферол) та С (у вигляді аскорбіл пальмітату) разом із екстрактом хмелю захищають шкіру від впливу вільних радикалів. Це гарантує сяючий вигляд і здоровий тон шкіри.
6. Масло ши/каріте (Butyrospermum Parkii Butter)
Один із моїх улюблених інгредієнтів у доглядовій косметиці. Воно живить і пом’якшує шкіру, що особливо важливо в холодну пору року.
Тактильні властивості
Крем має ніжну текстуру, яка чудово розподіляється та швидко вбирається. Після нанесення шкіра здається зволоженою, але без відчуття липкості чи жирності. Завдяки таким інгредієнтам, як борний нітрид і карнаубський віск, крем забезпечує гладенький, шовковистий фініш.
Швидко поглинається, залишає неймовірний квітковий аромат.
Після тижня використання я помітила:
- покращення контурів обличчя;
- більш рівномірний тон шкіри;
- зменшення вираженості зморшок;
- відчуття еластичності й підтягнутості шкіри.
Плюсом, не було ніяких висипань і шкіра залишалась чистою.
Lancaster Golden Lift Sculpting Cream ідеально підійде тим, хто шукає ефективний засіб для комплексного антивікового догляду.
Рекомендую цей засіб усім, хто хоче додати своїй шкірі сяйва, пружності та молодості!
Коментарі (0)