Ароматична свічка DW Home Signature Warm Tobacco Pipe
Для домашнього затишку ✨
Дім - це місце сили та наповнення енергією. Люблю створювати затишок, і свічки для мене - невід'ємна частина цієї атмосфери. Як справжня їх поціновувачка, у чорну п’ятницю не могла пройти повз знижки на свічки. Довго вагалася щодо аромату, адже спершу обирала свічку як подарунок. Але коли отримала посилку, захотілося залишити таку і для себе, тому замовила ще одну)
DW Home - американський бренд, а сама свічка виготовлена з рослинного воску із вмістом кокосової олії.
На ній зображена люлька, що спершу навіює думки про важкість аромату, але в реальності він виявився зовсім не таким.
Signature Warm Tobacco Pipe - це витончена композиція нот тютюнового листя, зелені, деревини, диму, пачулі та шкіри. Аромат дуже розкішний, відноситься до шкіряних. Розкривається поступово: спершу відчуваються свіжі та зелені ноти, потім додається тепла деревина, і лише згодом розкривається глибокий тютюновий шлейф із тонким димним відтінком. Хочеться вдихати його знову і знову, особливо коли він огортає всю кімнату 😍
Моя свічка об’ємом 108 г, оснащена дерев’яною кришкою і ґнотом. Для подарунка я обрала більший формат - 275 г.
Ця свічка має скляну кришку та звичайний ґніт. Важче скло додає їй презентабельності. Обидва формати мають стильний вигляд, однаково гарні як для себе, так і на подарунок. Свічки - це не лише про аромати, але і про емоції, які створюють навколо нас справжню магію і затишок 🖤
Коментарі (0)