_Anoli_

Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush

Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush — це чудовий вибір для тих, хто шукає кремові рум’яна з доглядовими властивостями. Ось додаткова інформація про цей продукт:

Склад: Рум’яна містять зволожуючі компоненти, такі як гліцерин та вітамін Е, які допомагають підтримувати шкіру зволоженою та м’якою. Також у складі є натуральні пігменти, що забезпечують насичений колір.

Короткий огляд бренду: Max Factor — це відомий косметичний бренд з багаторічною історією. Заснований у 1909 році, бренд став синонімом професійного макіяжу. Max Factor пропонує широкий асортимент косметичних засобів, які використовуються як професіоналами, так і любителями макіяжу по всьому світу.

Термін придатності: Термін придатності рум’ян становить 24 місяці з моменту відкриття упаковки. Це дуже зручно, оскільки продукт має обʼєм 15 мл, тому за 2 роки ви точно встигнете використати все при щоденному використанні та вам не доведеться викидати невикористані залишки, що робить румʼяна економними.

Аромат: Рум’яна мають легкий, ненав’язливий аромат, який швидко зникає після нанесення, що робить їх ідеальними для тих, хто чутливий до запахів.

Досвід використання: я маю світлу шкіру, тому спочатку думала, що мені не підійде відтінок. Однак, на щастя, він мені підійшов навіть краще ніж ті, що мають рожевий відтінок, які іноді робили ефект "покраснівшого обличчя". До речі, переглядаючи соцмережі дуже часто бачу саме цей відтінок, який візажисти використовують для макіяжу. Румʼяна легко тушуються. Щоб не переборщити, я наношу продукт на плоску поверхню, а потім набираю пензлем та переношу на шкіру. Фініш не вологий, але й не матовий, щось схоже на природній здоровий блиск. Румʼяна тримаються весь робочий день.

12 грудня, 2024
_Anoli_
12 грудня, 2024