Барбі- батер від Dott
Plum & Cedar Perfumed Body Butter
Ці метелеві баночки з гвинтовими кришками розміром 200 грам просто підкорюють моє серце своєю утилітарністю, тут ідеально все: колір, текстура, аромат, пакування, дизайн. Мені дуже імпонує філософія цього бренду.
Батер забезпечує епідермісу інтенсивне зволоження, надійно захищає його від агресивного впливу факторів навколишнього середовища, усуває відчуття стягнутості та запобігає появі лущення.
Про сірий батер Tobacco & Vanilla я вже розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/59372/
Активні компоненти
Основні зірки тут- це олія оливи, мигдаля, ши та екстракт ромашки.
Батер забезпечує епідермісу інтенсивне зволоження, надійно захищає його від агресивного впливу факторів навколишнього середовища, усуває відчуття стягнутості та запобігає появі лущення.
💗Олія ши та мигдаля делікатно пом'якшують грубі ділянки шкіри, роблять шкірний покрив шовковистим, оксамитовим та ніжним.
💗Екстракт ромашки має антисептичні властивості та активізує регенерацію шкіри.
Aqua, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Beeswax, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Sorbitan Caprylate, Tocopherol, Parfume, Propanediol, Benzoic Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate
Аромат Plum & Cedar: солодкий та свіжий
Парфумована композиція нішевого аромату на тілі розкривається по-особливому і відчувається пр отягом декількох годин.
💗Верхні ноти: Гранат, Слива, Малина
💗Ноти серця: Гвоздика, Рожевий Перець, Жасмин, Конвалія, Дерево Гуаяк
💗Базові ноти: Кедр з Вірджинії, Пачулі, Мускус, Амбра і Пряність
Текстура надзвичайно поживна та дуже мастка, гарно розподіляється по шкірі, не фарбуючи її.
Про гель для душа розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/59414/, разом вони створють ідеальне комбо. Якщо батер використовувати після гарного очищення шкіри, то він дійсно інт енсивно зволожує шкіру, протидіє появі лущення і відчуття стягнутості, захищає від негативних чинників навколишнього середовища.
Коментарі (0)