Подарунковий набір для голін ня
Свята ще не закінчились і подарунки теж .
Недавно розповідала про набір по догляду за бородою .
Це все не так просто .
Розповідала , що не дуже люблю коли мій чоловік є бородатий . Але , якщо він так хоче , то будь - ласка . Подарувала набір для догляду , щоб борода виросла гарною і щетина була мʼякшою ( я не перестала його цілувати 🤣) . Але маю підступний план , нехай трішки потішить себе брутальним чоловіком , якийсь час бо на заміну в мене вже є набір для гоління . 🤣
З таким набором не встоїш щоб не спробувати .
Отже в наборі : Крем для гоління зі зволожувальним ефектом – Barbers Orange-Amber, Зволожувальний лосьйон після гоління – Barbers Manchester.
Крем для гоління : аромат мене приваблює , це хороший знак для чоловіка 😉. Консистенція , густа . Буде добре наноситься на шкіро і добре допоможе лезу впоратись зі своєю роботою .
Крім консистенції і аромату:
- Вже як писала вище , помʼякшує щетину і полегшує гоління
- В складі є олії які помʼякшують і зволожують шкіру після гоління
Після використання шкіра на облич і стане ніжною, як у немовля .
Не просто пишу , знаю . Мені цей набір порадили . Тепер і я раджу Вам !
Зволожувальний лосьйон після гоління:
Це окрема історія :
-Аромат просто надихає творити . Аромат цитруса і бергамоту ( підходить на різдвяні свята )
-Його дизайн , приваблює . При використанні хочеться стати Бпрбером . 🤣 Дуже зручний аплікатор , достатньо одного вприску і вже шлейф апельсино на тобі . Одразу чутно що людина вимита і вибрита 🤣.
Що отримаємо , якщо що користуватись :
- Приємний аромат
- Зволожує шкіру
- Після використання не залишає на шкірі відчуття липкості
- Зменшує на обличчі подразнень, почервонінь після гоління
- Олія бавовняного насіння делікатно пом’якшує загрубілі ділянки шкіри, робить її більш гладкою, еластичною, пружною.
Висновок. Прекрасний подарунок для чоловіка . І що особливо, якщо він ніколи не користувався продукцією Barbers то після набору він буде користуватись тільки Barbers .
Коментарі (0)