Yanessa

#mybeautyachievements2024

Привіт усім, хочу долучитись до челенджу від makeupclub та розповісти трошки більше про себе, можна так сказати що я майже не фарбуюсь, тому що якось так склалось у моєму житті що після перехідного віку я перестала фарбуватись майже зовсім, це все пішло після того як я використовувала не якісну косметику, в мене були прищі і проблеми на обличчі. Був навіть такий період що я навіть гігієнічну помадаку не приймала 🫣

Але з часом все змінюється і хочеться чогось дівочого, чогось ніжного і я вирішила що я ж можу не фарбуватись абсолютно повністю з голови до ніг, я можу фарбувати вії, губи та просто доглядати за своєю шкурою та волоссям догоядовими засобами, тому на цей рік в мене не багато досягнень, але вони є)))

Тож мої beauti досягнення за цей рік:

• Шампунь.

Я змінила 4 шампуні, тому що в тому році я користувалась тільки “Fanola” і не хотіла її змінювати, але в цьому році в мене почалось багато лупи (початок січня) та я не звернула уваги , тому що для моєї шкіри голови це нормально що взимку в мене є лупа , але мене дістало це і я вирішила спробувати змінити шампунь, в мене була потім Tresemme, але вона не зайшла мені 🤷🏼‍♀️, потім я купила собі Pantene, але нажаль також виявилось що не моє, зараз я користуюсь Inebrya ice cream, але також нажаль щось мені не подобається в ній:( тому на наступний рік я хочу спробувати фірму ProfiStyle, можливо хто користувався , напишіть в коментарях як вам вона(дякую♥️)

• Маска.

Завжди користувалась також Fanola nourishing, все подобалось, але після того як я змінила шампунь я вирішила змінити і маску на Fanola Frequent і це найкраще що я могла зробити, моє волосся (воно в мене палене освітлювачами) я фарбую волосся вже 6-7 років і я ніколи не бачила такого результату як з цією маскою

• Сушіння волосся.

Не знаю помічали ви дівчата що в перукарнях завжди роблять таку укладку що «ого» , а вдома цього ніколи не виходить(( Поділюсь секретом: мені чоловік подарував новий фен під назвою babyliss, господи ТА ЦЕ НАЙКРАЩИЙ ФЕН В МОЄМУ ЖИТТІ😍 він робить таку магію з волоссям що я просто як з салону, а секрет у тому що я висушую волосся повністю на сухо гарячим повітрям, після я остужаю його холодним і починаю рівнями витягувати , витягую гарячим повітрям, а потім остужаю холодним і після того моє волосся реально як після салону 😍

• Очі.

Туш Bourjois volume glamour яку недавно я виграла у челенджі на день народження makeupclub(у). Вона мої вії робить закрученими краще ніж я раніше фарбувала та крутила їх щіпчиками для вій 😅 це найкраще відкриття за цей місяць!

• Духи.

Це також міні версія духів які я отримала у подарунок від мейкапу😍 раніше я обожнювала baccarat rouge 540, але спробувавши Perfect Mark Jacobs elixir я зрозуміла що тепер це мої духи, я їх просто обожнюю, солодкий запах, чудова стійкість та аромат в який закохуються всі, в мене всі питають що за запах :)

А із не бьюті досягнень : я в цьому році на початку січня кинула палити і почала читати книжки (змінила погану звичку на хорошу)🥰

Ми з чоловіком продали машину та почали вчитись жити "пішки" 😁

Ще ми з чоловіком купили нашу першу квартиру в цьому році і робимо там ремонт :)

Всі продукти якими я зараз користуюсь я відмічу та сподіваюсь що я була корисною для вас ♥️ бажаю всім мирних свят та щоб уся сімʼя була поруч❤️‍🩹 дякую що прочитали )

12 грудня, 2024
Yanessa
12 грудня, 2024