#testmakeupclub
Тестую засоби від bourjois та max factor
Привіт всім ✨
Сьогодні розкажу про продукти, які отримала в подарунок від MakeUp Club, а саме, про блиск і туш від bourjois та рум'яна від max factor.
Bourjois Gloss Fabuleux Lip
Bourjois Gloss Fabuleux Lip в мене у відтінку 07, ніжно рожевого кольору.
Цей колір підходить до будь-якого образу, будь то легкий денний макіяж або вечірній вихід.
З цим блиском губи виглядають свіжими та здоровими, а завдяки блиску створюється ефект об’єму.
Текстура
Легка, немов гелева, зовсім не липка, що для мене величезний плюс. Вона приємна на губах і комфортна.
Аромат
Легкий та приємний, майже непомітний, що теж додає комфорту при використанні.
Стійкість
Як і більшість блисків, цей не витримує перекусів та напоїв. Доводиться оновлювати покриття після їжі.
Інтенсивність кольору
Відтінок 07 доволі делікатний і більше схожий на легкий натяк кольору. Якщо хочеться більш яскравого акценту, доведеться поєднувати його з контурним олівцем.
Якщо любите природний ефект на губах і не хочете витрачати час на складний макіяж, цей блиск — саме те, що потрібно!
Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch
Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara - це туш, яка ідеально підкручує, подовжує та додає об’єму віям.
Щіточка
У туші вигнута силіконова щіточка! Вона підхоплює навіть найкоротші вії та гарно їх підкручує. Завдяки цьому вії стають більш виразними, відкриваючи погляд. Щетинки добре розділяють вії, тому “лапок павука” не буде.
Ефект на віях
Усього кілька рухів щіточкою — і вії стають підкрученими та довшими. Об’єм теж додається, хоча для більш драматичного ефекту краще нанести 2 шари. Найбільше подобається, що вії не злипаються і виглядають дуже акуратно.
Стійкість
Туш добре тримається протягом дня, але при надмірній вологості може трохи осипатися.
Комфорт у носінні
Дуже важливо, що туш не викликає подразнення очей. Навіть якщо у вас чутливі очі або ви носите лінзи, як я, то з цією тушшю проблем не буде. Я носила її цілий день і не відчувала жодного дискомфорту.
Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara — це хороший вибір, якщо ви хочете, щоб ваші вії виглядали довшими, підкрученими та більш об’ємними. Вона підійде як для щоденного використання, так і для більш виразного макіяжу.
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush - це легкі, зволожувальні рум’яна, які виглядають природно та освіжають обличчя. У мене вони в гарному 05 відтінку.
Текстура та нанесення
Текстура кремова, дуже м’яка, а головне — легко розтушовується. Відтінок 05 не залишає чітких контурів чи плям. Наносити його можна пальцями, спонжем або пензлем, і щоразу виходить акуратний та природний результат.
Колір та фініш
Відтінки виглядають натурально та надають шкірі здоровий рум’янець. Навіть якщо нанести трохи більше, обличчя не виглядає «перемальованим». Фініш не матовий і не глянцевий — це природний сатиновий ефект, який додає свіжості обличчю.
Зволоження та догляд
У складі є гіалуронова кислота. Шкіра залишається зволоженою, навіть якщо носити рум’яна весь день. Вони не підкреслюють текстуру шкіри чи лущення, що особливо важливо в холодний сезон.
Універсальність
Їх можна використовувати не лише на щоках, а й на повіках та губах для створення гармонійного макіяжу.
Стійкість
На подив, стійкість у них досить хороша.
Упаковка
Рум’яна у тюбиках виглядають красиво, але їх доводиться видавлювати вручну, і тут легко “переборщити” з кількістю. Було б зручніше мати дозатор або якийсь маленький аплікатор.
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush легко наносяться, зволожують і мають універсальне застосування. Підійдуть для повсякденного макіяжу, коли хочеться виглядати свіжо і природно.
Нижче покажу макіяж, який в мене вийшов, з використанням вище зазначених засобів 🥰
Коментарі (0)