#mybeautyachievements2024
Про мої б'юті відкриття
Вважаю, що це чудова традиція підводити підсумки, будувати плани на наступний рік і писати список бажань.
Навесні цього року я почала вести б’юті-блог на MAKEUP Club. І хочу подякувати спільноті і дівчатам за те, що прийняли мене в свою велику і дружну родину. Тут завжди цікаво і затишно. Завдяки клубу я знайшла чудових друзів з різних куточків нашої країни.
На початку року я написала собі список, що хочу змінити, спробувати та придбати. Це не було щось глобальне і хоч список був невеликий і здійснився він не повністю. Але хочу сказати, що цей рік був по-справжньому насиченим, щасливим і цікавим.
1. Саме в цьому році я відкрила для себе спрощену схему догляду за собою. Перебрала всю свою косметичну поличку і залишила найнеобхідніше для догляду.
2. Полюбила природній макіяж і свою натуральну красу. Непотрібна куча косметики щоб сяяти, потрібно цінувати природню красу і зовсім трішки її підкреслювати.
3. Відкриття року - це національні бренди які здатні скласти гідну конкуренцію відомим західним виробникам. Я познайомилися з купою крутих засобів, які повністю натуральні та екологічно чисті.
4. Головною метою року було - завжди знаходити час на своє здоров'я. Приділяти йому належну увагу. Обов'язково вітамінізація відповідно сезону і планові походи на обстеження до лікаря.
5. Кожного року я обов'язково ставлю собі за ціль прочитати певну кількість книжок. Це не б'юті досягнення або відкриття, але я вважаю, що це чудовий спосіб покращити свою мозкову активність. До того ж я обожнюю читати паперові книжки. Що може бути краще за запах нової книжки )) За цей рік я прочитала 30 книжок, і на наступний рік планую не знижувати планку.
6. Я відкрила для себе ензимні пілінги. Я, звичайно, знала про них і раніше, але лише цього року «підсіла» одразу на декілька засобів з ензимами.
7. Я нарешті знайшла для себе нюдове комбо для губ. Олівчики від LAMEL підкорили моє серце. Відтінок 404 та 405 моє відкриття року.
Я безмежно щаслива, що знаходжуся в цій спільноті. Дівчата, ви кожного дня захоплюєте, надихаєте, підтримуєте і вражаєте. Разом з вами я відкриваю нові горизонти. Дякую вам за підтримку ♥️
Хоч рік був не легким і не все вдалося реалізувати. Але це не привод засмучуватися. Попереду новий рік, нові досягнення і здійснення мрій.
Коментарі (0)