ksusa

Подаруночки від makeup club

Marc Jacobs Perfect Elixir — це аромат, який з перших секунд закохує в себе. Я тестувала його кілька днів, і ось мої враження.

Спочатку аромат відкривається легкими квітковими нотами нарцису та жасмину. Вони дуже ніжні, жіночні, але водночас не нудотно-солодкі. Через деякий час з’являється кремова теплота мигдалевого молока — це та частина, яка надає парфуму затишку. А в шлейфі сандал і кашемірове дерево додають благородності та глибини. Це, без сумніву, універсальний аромат. Він ідеально підходить для прогулянок удень, але має достатньо елегантності для вечірніх виходів. На моїй шкірі тримався приблизно 6 годин, а на одязі залишався навіть наступного дня. Шлейф не надто яскравий, але дуже приємний — такий, що хочеться вдихати знову і знову.
Окремо хочу відзначити дизайн флакону. Він виглядає дуже оригінально та грайливо, але при цьому не втрачає витонченості.

Perfect Elixir — це аромат для тих, хто цінує баланс між ніжністю і глибиною. Він відчувається як теплий обійм, що огортає і дарує впевненість у собі.

Mascara Bourjois Volume Glamour Lift and Stretch залишила у мене змішані враження.

З першого нанесення я помітила, як туш чудово подовжує вії. Вони стають довшими, підкрученими і набувають виразного об’єму. Щіточка зручна, добре розділяє вії, не залишаючи грудочок. Це саме той ефект, якого я очікувала для створення відкритого, виразного погляду. На жаль, до кінця дня туш трохи обсипається. Це не катастрофічно, але все ж таки залишає відбиток на загальному враженні. Водночас упродовж дня вона тримається добре, не розмазується і не створює «пандового» ефекту. Туш легко змивається звичайними засобами для демакіяжу, що для мене завжди є плюсом.

Mascara Bourjois Volume Glamour Lift and Stretch чудово підходить для тих, хто хоче подовжити вії та зробити їх більш виразними. Однак її невелика схильність до осипання може бути мінусом для тривалих днів. Але загалом туш виправдовує свою ціну і заслуговує на увагу, особливо якщо ви любите акцент на довжину.

Max Factor Miracle Pure в відтінку 5 — це рум’яна, які точно заслуговують на увагу. Ось мої враження після використання:

Рум’яна мають дуже ніжну, шовковисту текстуру, яка легко наноситься на шкіру і добре розтушовується. Вони не залишають плям, що для мене великий плюс. Завдяки легкому покриттю, рум’яна виглядають природно, створюючи ефект здорового сяйва на обличчі. Відтінок 5 має гарний тон, що надає обличчю свіжості та здорового вигляду. Це універсальний відтінок, який підходить для різних типів шкіри і добре комбінується з іншими засобами макіяжу.
Рум’яна тримаються протягом всього дня, не втрачаючи свого вигляду навіть через кілька годин. Це великий плюс, адже не потрібно постійно підправляти макіяж.
Вони дають легкий, природний фініш з невеликим сяйвом, не створюючи ефекту «металевої» поверхні, що іноді буває з рум’янами з перламутровими частинками.

Max Factor Miracle Pure у відтінку 5 — це чудовий вибір для тих, хто хоче отримати натуральний ефект здорового рум’янцю. Вони додають обличчю свіжості та підходять для створення легкого і елегантного макіяжу.

Rimmel Lasting Finish Compact Powder Foundation у відтінку 006 Rose Vanilla — це пудра, яка добре поєднує функцію основи та фінішного засобу, створюючи природний, матовий вигляд на обличчі. Ось мої враження:

Пудра має м’яку, легку текстуру, яка рівномірно лягає на шкіру, не створюючи ефекту маски. Вона чудово вирівнює тон шкіри, надаючи легке покриття, яке можна збудувати, щоб приховати дрібні недоліки. Відтінок 006 Rose Vanilla має нейтрально-рожевий підтекст, який підходить для світлих і середніх тонів шкіри з холодним або нейтральним підтонами.
Фініш матовий, але не сухий — шкіра виглядає природно свіжою. Пудра не підкреслює сухість або текстуру шкіри, що дуже важливо для тих, хто має більш суху шкіру або занадто матові продукти.
Ця пудра добре тримається на обличчі протягом дня, контролюючи блиск і забезпечуючи матовий ефект на кілька годин. Вона зберігає свій вигляд навіть після декількох годин носіння, що для мене є великим плюсом. У пудри компактний формат, що дозволяє носити її з собою і підправляти макіяж впродовж дня. Щіточка, яку можна використовувати для нанесення, добре працює, і пудра не осипається.

Rimmel Lasting Finish Compact Powder Foundation в відтінку 006 Rose Vanilla — це чудовий вибір для тих, хто шукає легке матове покриття з природним ефектом. Вона не лише вирівнює тон шкіри, а й тримається протягом дня, що робить її ідеальним варіантом для щоденного макіяжу.

Lancaster Golden Lift Sculpting Cream — це розкішний крем, який обіцяє допомогти з підтягуванням шкіри та зменшенням ознак старіння. Ось мої враження після використання:

Крем має дуже ніжну, приємну текстуру, що швидко поглинається без відчуття жирності або липкості. Шкіра стає м’якою та зволоженою вже після першого нанесення, не залишаючи ніяких зайвих слідів. Одразу після використання шкіра виглядає більш підтягнутою, з менш вираженими зморшками, і має здоровий, сяючий вигляд. З часом крем допомагає покращити тонус шкіри, роблячи її більш еластичною та пружною. Його ефект на зменшення ознак старіння, звісно, є поступовим, і для досягнення максимального результату необхідне регулярне застосування.
Крем має дуже легкий, розкішний аромат, який приємно обволікає шкіру, але не є занадто нав’язливим. Аромат не зберігається на шкірі надовго, що є великим плюсом для тих, хто не любить сильно виражені запахи в косметиці.
Цей крем чудово зволожує, що робить його ідеальним для сухої або комбінованої шкіри, особливо в зимовий період. Він створює бар’єр на поверхні шкіри, який допомагає утримувати вологу, зберігаючи її м’якою та еластичною.

Lancaster Golden Lift Sculpting Cream — це крем, який дає відчуття розкоші та допомагає підтримувати шкіру в хорошому стані. Він не тільки забезпечує відмінне зволоження, але й поступово робить шкіру більш підтягнутою та пружною. Ідеально підходить для тих, хто хоче поліпшити контури обличчя та запобігти першим ознакам старіння.

12 грудня, 2024
ksusa
12 грудня, 2024