Juli Butik

Неймовірно - прекрасна косметика від Clinique!

Я просто вражена якістю косметики від Clinique! В ній прекрасне все.

Кому цікаво, є детальний відео - огляд!!!

Футляр помади - дуже якісний пластик. Вона виглядає так космічно))))

Захисних плівок коробка не мала.

Вона так натурально виглядає та звабливо сяє на губах, це справжнє літо. Відтінок Bare Pop - світлий, такий красивий, просто ідеальний ніжний нюд. Точно підійде до будь - якого тону шкіри та для денного макіяжу.

Стійкості 8 - годинної я не помітила. Тримається на губах як звичайна помада, та це мене не засмучує так як вона має безліч інших переваг)

Наноситься легко, її текстура така ніжна, оксамитова. Добре зволожує шкіру губ та дарує відчуття комфорту. Не збігається в складках, не розмазується, не має запаху та смаку, що для мене дуже важливо. Ненавиджу коли відчуваєш присмак помади)))

Точно скажу що тон Bare Pop - то ЛЮБОВ)))

Цей дуєт просто ВАУ!

Формат продукту дуже зручний та практичний. З однієї сторони - кремовий олівець, з іншої пудрові тіні котрі дуже добре розподіляються за допомогою зручного аплікатора. Щоб набрати на аплікатор ще тіні потрібно знов вставити його в ковпачок!

Круто те що їх можна використову як самостійно та і поєднуючи.

Олівець, має м'яку текстуру. Тіні, легко розтушовуються, не осипаються.

Подвійний олівець має хороший склад, Ідеально підійшов для моїх чутливих очей! Дискомфорту на шкірі повік я не відчула. Обидва продукту мають хорошу стійкість.

Відтінки підібрані ідеально, вони такі ніжні та неповторні. Кремовий олівець має чудову пігментацію та ніжне сатинове сяйво. Колір супер - світлий, ніжний пудрово - рожевий. Пудрові тіні - натуральний, теплий, сяючий беж.

Відтінок Rose + Truffles

13 грудня, 2024
Juli Butik
13 грудня, 2024