ksusa

Мої б'юті-досягнення 2024 року!

Мої б'юті-досягнення 2024 року!

Цей рік став справжнім поштовхом для розвитку мого б'юті-блогу на MAKEUP Club. Я не лише відкрила для себе нові бренди та тренди, але й почала активно ділитися своїм досвідом і враженнями з вами!

🔸 Створення контенту: Я почала писати пости, знімати відео і робити огляди на різні б'юті-продукти. Перші відео були дуже хвилюючими, але з кожним разом я ставала все впевненішою в цьому напрямку. Виявилося, що мейкап — це не лише про косметику, а й про творчість та самовираження!

🔸 Класний карандаш для губ: Я знайшла ідеальний карандаш для губ, який став моїм фаворитом цього року! Він має чудову текстуру, добре тримається і дає ідеальну форму губам. Це справжня знахідка для кожної, хто любить бездоганний мейкап.

🔸 Аналіз складу: Я вивчала склад косметичних засобів, вивчала, які інгредієнти важливі для здоров'я шкіри, і стала уважніше ставитися до вибору продуктів. Це стало справжнім відкриттям для мене, і тепер я можу порекомендувати не лише ефективні, а й безпечні для шкіри засоби.

🔸 Нові бренди: Я відкрила для себе нові бренди, які змінили моє ставлення до косметики. Тепер у моїй косметичці є продукти, про які я раніше навіть не чула, і вони дійсно варті уваги!

Цей рік став справжнім етапом саморозвитку та самовираження. Я вдячна кожному з вас за підтримку та взаємодію ❤️

12 грудня, 2024
ksusa
12 грудня, 2024