Viktoria_Ilnytska

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Усі ми з вами писали наш бʼюті план на рік що минає, багато було досягнуто цьогоріч. І хочу подякувати усім причетним ну і собі напевно😅

Окремо хочу виразити подяки усім учасникам спільноти, адже ми усі велика бʼюті родина яка підтримує, заряджає, надихає один одного. Дякую любі за те, що читаєте мене, це ваша увага і ваш час, що є дуже цінним для мене♥️

З бʼюті звершень хочу виділити наступні:

🪄планувала одну професійну фотозйомку для себе до дня народження, і відбулись аж дві різні

🪄почала частіше ходити на масажі для загального здоровʼя спини, адже робота сидяча

🪄мої походи у зал стабільні - двічі на тиждень і я чудово притримуюсь цього ритму та маю помітні зміни, до того ж це те місце де я абсолютно ні про що не думаю

🪄допила курс вітамінів і надалі приймаю їх (минулого року для мене це було складно, так як завжди забувала про них)

🪄за цей рік у мене значно збільшилась колекція парфумів і мені їх цікаво слухати, раніше я була більш байдужа до них

🪄збільшила засоби по догляду за волоссям і воно стало ще більш здоровіше зараз та красивіше

🪄як і планувала, зробила ейртач, за яким постійно доглядаю аби підтримувати гарне фарбування, що виглядає природньо

🪄ввела в щотижневий догляд за обличчям, обовʼязкове використання двічі на тиждень масок для обличчя

🪄удосконалила своє вміння описувати засоби в клубі, показуючи їх ефект, гарно фотографувати їх. Така властивість допомогла мені розумітися краще в багатьох продуктах і могти порадити те що діє

🪄завдяки клубу я отримала чудову можливість познайомитися з багатьма брендами, особливо українськими

🪄планувала носити частіше червону помаду, але щось пішло не так

🪄харчування.. минулоріч пообіцяла собі збалансованіше харчуватись. Так от: калорії я не рахую, їжу не зважую, бо і не збиралась це робити. А от не їм жирну їжу, з мʼяса присутня лише курятина (мені це найлегше мʼясо), клітковину почала часто додавати в прийоми їжі, менше солодощів вживаю… не переїдаю (колись я це робила). Я люблю смачно поїсти і роблю це з задоволенням, переконалась що корисна їжа є смачною.

Загалом я досягла того що планувала і навіть більше. Переглядаючи минулорічний план https://club.makeup.com.ua/post/28324/

я розумію що немає нічого неможливого, є бажання, сила волі, дисципліна, відсоток навколишніх обставин, і це усе в купі, генерує позитивний результат☺️

Тому бажаю усім бути впевненими у своїх бажаннях та діях, ставити чіткі цілі та досягати їх у найкоротші терміни,

Обіймаю🫶🏻

12 грудня, 2024
Viktoria_Ilnytska
12 грудня, 2024