your_vikss

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

У 2024 році я стала приділяти більше часу моєму блогу на Makeup Club. Почала знімати відео, а не тільки фото. Відбувся дебют озвучки відео.🥹 Для мене це був складний крок, оскільки я людина досить скромна та невпевнена у собі) 🙃

таким чином я стала більш відкритою, розкутою, а зйомка відео тепер не щось “страшне”)😉

Ще одним перевтіленням для мене стали брекети) влітку їх зняли і це додало мені неабиякої частини впевненості) зуби були першочерговою перешкодою (був дуже складний випадок). 🥲 Після зняття брекетів догляд за зубами не став легшим, тому стараюсь обирати якісні продукти по догляду. Вперше спробувала щітку для чистки язика (це щось) 😅

Цього літа я познайомилась із всесвітньо відомим брендом Rhode - ці бальзами хочуть (про них мріють!🥹) майже всі (їх маркетинг настільки сильний, що зламав і мене😅), також отримала на тестування продукти від Maybelline, Mermade, Dove (чому неймовірно щаслива, адже це для мене новий досвід і маленькі, але впевнені кроки до мрії).🥹

Я вперше спробувала гідрофільну олію (Weleda), олівець (SAYEAH BEAUTY) есенцію (Dr.Ceuracle), автозасмагу (Dove), каял (LN pro), оригінальну щітку для волосся (Tangle Teezer) які підкреслюють природню красу та розширили мій косметичний кругозір.🤩

Цього року я познайомилася із багатьма парфумерними композиціями, які підкорили моє серце та супроводжують мене щодня, залежно від настрою та подій🫶🏻:

• Prada Paradoxe Intense
  • Trussardi Le Vie Di Milano Passeggiata In Galleria Vittorio Emanuele II
  • Angels Kiss Ariana Grande
  • Maison Martin Margiela By the Fireplace (p.s. я наплутала назву🥲 - Whispers In The Library, але це знак спробувати і "by the fireplace "☺️)
  • Zara Red Temptation
  • Cosmic Kylie Jenner
  • Ariana Grande Cloud Pink

Про перші три є дописи на сторінці. Повірте, кожен із цих ароматів неперевершений та закохує по особливому. 💕Якщо цікава моя думка про інші - я з радістю напишу свої враження у

нових постах.🥰

Загалом, за цей рік, вважаю, що я якісно зросла у сфері косметики, догляду за обличчям/тілом/волоссям а також у фото/відео. Звісно, у цьому немає межі, я тільки “за” постійне удосконалення. ☺️

Щиро вдячна всім за підтримку , для мене це дуже цінно.🫶🏻

12 грудня, 2024
your_vikss
12 грудня, 2024