#mybeautyachievements2024
Підбиття підсумків я завжди любила. А ще люблю дивитися чи співпали вони із списком який пиши на початку року.
🫧Так, як в makeup club я зареєструвалася тільки в цьому році, то порівнювати із цілями на рік -немає можливості.
Але, свої бьюті досягання маю.
⁃ стала лягати до 00.00. Я вже десь із попередніх дописів писала, що найкращий консилер -це сон. Так от, перевірила на собі 🫶🏻
⁃ знайшла свою ідеальну фарбу для волосся ( і навіть дві- темніша/світліша ,під настрій 😁) . Однією вже ділилася у відгуках, ще одна чекаю свого зіркового часу ✨
⁃ підібрала чудові засоби для донечкиного кучерявого волосся, не за всі гроші світу. Hiskin curly kids реально, класно працюють👌🏻
⁃ пройшла для себе курс відео монтажу, і я скажу ці знання мені не погано допомагають тут в клубі, щоб показати наживо якись продукт, чи просто зробити естетичну картинку.
Озираючись назад, розумію, що кожен із цих пунктів — це не просто про красу, а про турботу, розвиток і натхнення. І хоча плани на цей рік я не складала, приємно бачити, що дещо все-таки вдалося досягти🤗.
Коментарі (0)