Рум'яна Max Factor
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Вітаю усіх, хто зазирнув цього дня на сторіночку мого б'юті-блогу!
Отримала в подарунок за привітання з річницею кремові рум'яна Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush у відтінку "Delicate pink" в досить великому об'ємі - тюбик 15 мл.
Упаковка стильна, продовгуватий тюбик з кришкою, що закручується. Самі рум'яна подаються маленькими порціями через вузенький носик на тюбику. Консистенція дуже комфортна, густа, рум'яна не розтікаються і з ними дуже зручно працювати.
Відтінок в подарунок я не обирала і мені дістався дуже вдалий. Не надто яскравий, і не надто темний. Підійде для більшості тонів шкіри обличчя. Мені дуже сподобався, має виграшний вигляд протягом усього дня.
Добре пігментовані, однієї невеличкої краплі вистачає на все обличчя, наношу на щічки, і навіть на спонжі залишається трішки, щоб ще прихлопати ніс, губи та повіки. В нанесенні дуже зручні і для спонжу, і для пензлика. Я час від часу змінюю любимчиків аксесуарах для макіяжу і зараз більше користуюся спонжами, але періодами повертаюся до пензлів і з цими рум'янами зручно працювати обома способами, можна навіть наносити їх пальцем, настільки вони комфортні та "слухняні"
Повторюся, що розхід продукту не надто великий і одного тюбика сміливо вистачить на рік, або і більше😍 Ну і звісно ж, тепер мені цікаві і решта відтінків, треба буде подивитися на асортимент.
А на цьому мій відгук підходить до кінця, дякую за прочитання і раджу спробувати ці неймовірні рум'яна, а особливо, відтінок Delicate pink. Дякую Makeup Club 💄 за довіру і такі гарні подарунки!
Коментарі (0)