Давно мріяла про цю парфумну воду, і ось MakeUp Club надіслав мені її в подарунок
Marc Jacobs Perfect Elixir
Парфумна вода Marc Jacobs Perfect Elixir вийшла цього року і вже завоювала багато сердець. Я ж радше була знайома з Marc Jacobs Perfect і Marc Jacobs Perfect Intense. А про варіацію Еліксир я дізналася вже коли мені в руки потрапив мініатюрний флакончик, що я отримала в подарунок від Мейкап-клуб цього місяця. За грудень мені подарували багато декоративної косметики, а от парфум один-єдиний і дуже-предуже вдалий - Marc Jacobs Perfect Elixir.
Трішки основної інформації про парфум:
Прем'єра аромату: 2024
Бренд: Marc Jacobs
Серія: perfect elixir
Країна ТМ: США
Зроблено в: Іспанія
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: амброві
Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смородина
В мене мініатюра, чарівний флакончик без дозатора, що повністю дизайньповнорозмірного флакону. Я цього року якось пропустила вихід нової версії Еліксир, тож для мене ця парфумна вода була абсолютним сюрпризом і я зразу спробувала його на собі.
З першого вдиху я відчула апельсинову солодкість, ваніль, сливу з медом та акорд моєї улюбленої ягоди - смородини🫐.
Стійкість гарна, я наношу зранку на шию і зап'ястя, не розтираючи парфум і ввечері ще близько до шкіри ще відчувається легка вуаль "еліксиру".
Парфумна вода не має сильного шлейфу, але поруч зі мною її добре чути і мені і людям, що стоять близько✨
Вміру солоденька парфумна вода дуже цікаво звучить в зимову пору, але підозрюю, що її варто спробувати поєднати зі свіжим зеленим весняним повітрям. Спробую лишити крапельку, хоч і розумію, що важко буде втриматися, надто вже приємний і прямо "мій" аромат💖
Підійде любителькам на надто свіжих ароматів з фруктово-ванільними нотками. Раджу послухати ці парфуми на собі, адже, звісно, жоден відгук, навіть найдокладніший, не замінить особистого враження від цієї неймовірної ароматичної композиції💜.
Дякую за увагу та прочитання мого посту! Посилаю усім новорічні іскорки і промінчики добра!
Коментарі (0)