Nastina

Тестуємо туш від max factor, що подарував мені MakeUp Club

Вітаю! Грудень 2024 - був неймовірним і багатим на б'юті подарунки. От і промокод #birthdaymakeupclub2 в черговому замовленні приніс мені чорну туш False Lush Effect для вій від Max Factor.

Тестувала я її протягом декількох днів і от що помітила:

1. При першому відкритті помітила, що щіточка досить великого розміру. Знаю, для багатьох це мінус, але я дуже таке люблю. Мені максимально зручно користуватися такими щіточками, і як на мене, вони добре профарбовують вії.

2. Сама туш добре нашаровується, особливо, якщо між шарами давати хоча б 30 секунд на висихання. Тоді, справді буде ефект накладних вій.

3. Стійкість середня, носила 13 годин, і не наносила на нижній ряд вій, а все одно туш відпечаталася😟

Трішки детальніше буде написано нижче⬇️

4. Змивала я її гідрофільним бальзамом від Хеміш, змилася легко, без слідів.

5. Ну і пара слів про упаковку: лаконічна чорна туба з красивим золотистими літерами і покриттям софттач. Таку туш приємно тримати в руках, гарно буде виглядати в косметиці. У продукті це зовсім не головне, скоріш побічний плюсик 🎀

Осінню усі мої туші або закінчилися, або пересохли. Тому була надзвичайна рада отримати одразу дві туші від улюбленого мейкапу в подарунок!

Про рожевеньку bourjois ultra volume lift and stretch я написала окремий пост за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/59670/

Дуже дякую MakeUp Club 💄 за подарунок, і вітаю з прийдешнім Новим Роком креативну редакцію, уважних менеджерів і улюблених читачів!

Нехай Новий рік приносить лише радість та щастя!

На жаль, тут ми маємо на 24 години стійкості, у звичайних умовах максимум 10 годин тримається, не кажучи вже про дощ. Тому бал знімаю.

А так, 9/10 зручна щіточка, насичений колір, крутий об'єм!

Пишіть Ваші враження в коментарях, буде цікаво почитати!

31 грудня, 2024
Nastina
31 грудня, 2024