Nastina

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Доброго дня усім зимовим красуням!

Грудень - місяць, коли усі поспішають завершити всі свої справи до Нового року та починають підводити підсумки року, що йде. Якось ніколи не писала подібні списки, хоча в інтернеті щороку з'являється багато креативних шаблонів для створення чек-листа "Підсумки року"

Та цього року, завдяки ініціативі Мейкап-клуб, вирішила підвести підсумки року з точки зору Beauty.

Тож пишіть свої досягнення і ловіть мої:

1. Цього року я дізналася про існування чарівного beauty-осередку MakeUp Club і почала вести свій блог, де за останні півроку встигла створити близько 200 постів та вертикальних відео looks. Це хоббі приносить мені задоволення та приємні сюрпризи у вигляді виграшів б'юті-боксів у розіграшах та конкурсах MakeUp Club 💄

2. Освоїла формат вертикальних відео і почала знімати більше розмовних, гумористичних відео та туторіалів на макіяжі.

3. Стала менше фарбуватися у повсякденному житті, наношу лише догляд, проте на зйомки відео готую щільний повноцінний макіяж.

4. Викинула багато старої косметики та продуктів для макіяжу, що давно лежать і я ними з різних причин вже не користуюся. Так би мовити, звільнила місце для нового і якіснішого

Думаю, що це ще не все, але з найяскравіших моментів, точно головне. Бажаю собі і вам, любі читачі та читачки, підписникам і всім, хто випадково зазирнув на мою сторіночку, більше успіхів, досягнень, міцного здоров'я та звісно, мирного неба над головою!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

#mybeautyachievements2024.

19 грудня, 2024
Nastina
19 грудня, 2024