Anastasiiacurlypro

Бʼюті досягнення 2024ʼ

Бʼюті досягнення 2024ʼ

Цей рік став для мене справжнім бʼюті відкриттям. Я нарешті стала на той шлях коли розумію потреби своєї шкіри, волосся та ментального здоровʼя.

• В першу чергу я щаслива, що в один прекрасний день доєдналась до мейкап клубу. Я давно хотіла почати вести блог, хоч він зараз і дуже сирий, але сподіваюсь в подальшому все буде покращуватись. Тут я читаю безліч цікавих постів про цікаві баночки і дійсно знаходжу круті засоби.
  • Я почала роботу зі здоров’ям. За своїми дефіцитами приймаю вітаміни і нарешті можу побачити зміни і покращення.
  • Почала шлях до лікування анемії. Сподіваюсь у 25 році нарешті побачити феритин в хороших показниках і нарешті позбутись ламкості волосся.
  • Це трохи смішний пункт, але я навчилась правильно користуватись румʼянами і закохалась в це. Я завжди хотіла румʼяні щічки, але у гарному розумінні. І тепер я обожнюю цей процес і вигляд румʼянцю.
  • Перейшла на віддалену роботу. Тепер моє ментальне здоровʼя покращилось і я можу спати довше чому дуже рада.
  • Регулярно користуюсь сироватками для росту волосся і бачу результат. Я підібрала якісні засоби і почала розуміти, які саме речовини на це впливають.
  • Також стала краще розбиратись у складах і не гребу все однієї крутої марки, а обираю, що саме мені підійде і потрібне.
  • Але досі обожнюю тестувати різні засоби. Для мене це хоббі. Я люблю дивитись, як той чи інший склад працює на шкірі або волоссі.
  • Помітила покращення стану шкіри. Нарешті я бачу відсутність висипів, а якщо вони зʼявляються, то швидко можу їх ліквідувати.
  • Найголовніше- у 24 році я вилікувала ментальне здоровʼя. Це був важкий і тернистий шлях, але я щаслива, що все вийшло.

Загалом цей рік подарував мені багато чого нового, я полюбила дійсно якісну корейську косметику, зайнялась здоровʼям, перестала багато нервувати та намагаюсь насолоджуватись дрібницями. Нарешті я зрозуміла, що доглядові засоби-це моя віддушина і колись прийде час коли це буде не лише хоббі.

А ще відкриттям року стало те, що не місце робить нас щасливими, а люди.

Сподіваюсь, що 2025 рік подарує нам всім мир, щастя та безмежне кохання.

13 грудня, 2024
Anastasiiacurlypro
13 грудня, 2024