Олеся К...🐠

Шампуні для моїх волос

Шампуні для моїх волос

Мені так надоїло шукати шампунь, який підійде ідеально волоссю, що просто сил моїх немає. Плюнула і накупила недорогі шампуні рівня мас-маркет.

На сьогодні розглянемо:

- Gliss Kur Hair Repair Supreme Length Shampoo.

- L'Oreal Paris Elseve Shampoo.

- Garnier Fructis.

🔴

Gliss Kur Supreme Length

Захисний шампунь для довгого волосся, схильного до пошкоджень та жирності

Вирішила купити, випробувати на собі цей яскравий шампунь! Дизайн мені подобається прозорий пластик кольору фуксії, якісний і досить компактний. У цього шампуню просто неймовірний, неперевершений і незрівнянний аромат, який яскраво розкривається в процесі роботи. 🌸Квіткова нота півонії🌸 шикарно звучить.Це ароматний шедевр , який викликає бурю приємних емоцій. Склад в цілому мене не бентежить, є як хороші й погані компоненти. Звичайний сульфатний шампунь з корисними компонентами у вигляді: кератину, абрикосові кісточки, бетаїн, біотин, касторова олія, саліцилова кислота.

Волосся після шампуню добре промиті, легкі. Відчуття чистоти не до скрипу, а з дбайливим зволоженням. Волосся стає після шампуню гладке і блискуче.

Шампуні для моїх волос

Думаю, про цей шампунь знають всі. І це спірний шампунь, комусь він подобається, а хтось його лає. Входить в шампунь комплекс трьох глин (блакитна, зелена і біла), які нормалізують роботу сальних залоз і забезпечують заспокійливу дію на епідерміс. Шампунь білого кольору, текстура кремова. Запах досить приємний і ніжний, глиною він точно не пахне. Тримається не довго, відчувається тільки на вологому волоссі. Склад звичайний для шампунів класу мас - маркету. Інгредієнти: бетаїн, глина, гіалуронова кислота, саліцилова кислота. Без силікону.

Після використання шампуню у мене залишилися хороші враження. Витрата середня, шампунь добре піниться і з легкістю розподіляється по всьому волоссю. Не дратує і не сушить шкіру голови. Волосся після миття легке, розсипчасте, не сплутане.

Вирішила купити після того, як мені сподобався його аромат і дешева вартість, а ще напис "Ріст на повну силу". Аромат соковитого, стиглого зеленого яблука🍏. При митті волосся відчуття, як ніби ти в яблучному райському саду. Шампунь дуже економічний. Він добре піниться і відповідно вистачає на довго. Особливого зміцнення я не помітила і мега зростання теж не виявила. Ах, не вийшло з мене Рапунцель.😊 Всі інші функції шампунь ідеально виконує. Відмінно очищає і надає волоссю м'ягкість і гладкість.

Чи допомагають ці шампуні від жирності. Ні. Я володарка схильних до жирності волосся. Чого тільки не перепробувала, щоб не мити голову часто. На жаль нічого я не знайшла.

А взагалі від шампунів я ніяких чудес не чекаю. Головне, щоб добре промив волосся без ефекту гнізда на голові і зайвої сплутаності і не викликав алергічних реакцій й лупи.

Дякую за увагу!

13 грудня, 2024
Олеся К...🐠
13 грудня, 2024