Кремові румʼяна від Max Factor відтінок delicate pink.
Як я намагалася подружитися з цими румʼянами, але …
🫧Переписую вдруге свій відгук. Перший був не дуже позитивний, якщо не сказати інакше. Думала пізніше поділитися своїми думками. Але потім почала читати позитивні відгуки від дівчат. Тому вирішила дати їм ще шанс.
Описувати зовнішній вигляд не буду. Думаю і так зрозуміло.
Текстура в румʼян кремова і супер пігментована.
Я це зрозуміла, вже трохи запізно, коли тестувала вперше на камеру.
Зате вам гарно видно колір 💁♀️.
Нижче добавлю фото, для ясності. А то камера дуже любить ці румʼяна.
На першій стороні розтушувала кісточкою. Трохи підзнявся тон. Але не критично.
На другій стороні взяла вологий спонж.
І ось тут я офігіла. Я ще не зустрічала кремових текстур, які б не тушувалися сп онжем. Румʼяна просто зняли тон і лягли пʼятнами. Провал.
Спроба 2
На другий день. Вирішила нанести на інший тональни. В нього більш натуральний фініш. Подумала, що можливо, від того, що попере дній тон мав матовий фініш, то між текстурами виник конфлікт. Але і цього разу румʼяна не лягли пʼятнами, запали в пори.
p.s. Вибачте за якість відео, але вранці світло не зловиш.
Останній шанс.
Останій шанс їм дала, коли нанесла на голу шкіру без тону. Наносила з руки , розташовуючи легенько пальчиком. Нанеслись нормально, але не супер. Позападали в пори .
Нанесення на ВВ.
Потім нанесла на BB від Misha. Так само працювала з руки і тушувала пальчиком. Дуже легенько. Тон не припіднявся. Але продукт лежить якби поверх тону. Не подобається.
Висновки
Маю два пояснення цим румʼянам.
Перший - продукт не працює на матових фінішах. Або якщо і працює, то треба «танцювати танці з бубнами», щоб вони не проїдали тон.
Другий - мені попався якийсь брак. Бо ну не може продукт прекрасно розташовуватися у всіх, а от у мене взагалі ніяк.
Колір. Dalicate pink - я уявляю по іншому. На ділі румяна розтушовуються в персиково/рижо/коричневу історію . Мені подобається. Але, якби я замовляла по назві , то мала б питання до відтінку.
Самі румʼяна рекомендувати не можу. Дуже багато ньансів, щоб їх нормально нанести.
Коментарі (0)