Yana_Pa🫧

Кремові румʼяна від Max Factor відтінок delicate pink.

🫧Переписую вдруге свій відгук. Перший був не дуже позитивний, якщо не сказати інакше. Думала пізніше поділитися своїми думками. Але потім почала читати позитивні відгуки від дівчат. Тому вирішила дати їм ще шанс.

Текстура в румʼян кремова і супер пігментована.

Я це зрозуміла, вже трохи запізно, коли тестувала вперше на камеру.

Зате вам гарно видно колір 💁‍♀️.

На першій стороні розтушувала кісточкою. Трохи підзнявся тон. Але не критично.

На другій стороні взяла вологий спонж.

І ось тут я офігіла. Я ще не зустрічала кремових текстур, які б не тушувалися спонжем. Румʼяна просто зняли тон і лягли пʼятнами. Провал.

На другий день. Вирішила нанести на інший тональни. В нього більш натуральний фініш. Подумала, що можливо, від того, що попередній тон мав матовий фініш, то між текстурами виник конфлікт. Але і цього разу румʼяна не лягли пʼятнами, запали в пори.

p.s. Вибачте за якість відео, але вранці світло не зловиш.

Останій шанс їм дала, коли нанесла на голу шкіру без тону. Наносила з руки , розташовуючи легенько пальчиком. Нанеслись нормально, але не супер. Позападали в пори .

Потім нанесла на BB від Misha. Так само працювала з руки і тушувала пальчиком. Дуже легенько. Тон не припіднявся. Але продукт лежить якби поверх тону. Не подобається.

Маю два пояснення цим румʼянам.

Перший - продукт не працює на матових фінішах. Або якщо і працює, то треба «танцювати танці з бубнами», щоб вони не проїдали тон.

Другий - мені попався якийсь брак. Бо ну не може продукт прекрасно розташовуватися у всіх, а от у мене взагалі ніяк.

Колір. Dalicate pink - я уявляю по іншому. На ділі румяна розтушовуються в персиково/рижо/коричневу історію . Мені подобається. Але, якби я замовляла по назві , то мала б питання до відтінку.

Самі румʼяна рекомендувати не можу. Дуже багато ньансів, щоб їх нормально нанести.

13 грудня, 2024
Yana_Pa🫧
13 грудня, 2024