#mybeautyachievements2024
Любов до себе ♥️
Мій шлях до усвідомленого догляду за собою:
Цей рік для мене став переломним у багатьох аспектах, особливо в догляді за шкірою. Якщо раніше я інколи знімала макіяж лише міцелярною водою і на цьому зупинялася, то зараз моя рутина стала більш комплексною. Я нарешті зрозуміла важливість кожного етапу і почала діяти за планом, який справді працює.
Перші місяці після народження дитини: догляд на паузі
Чесно кажучи, початок року зовсім не про красу. Народження малюка, фізична і емоційна втома, постійна зайнятість – догляд за собою був на мінімумі. Я лише зрідка брала до рук крем, бо ні сил, ні бажання не було. Зараз я це розумію і не засуджую себе, адже такий період – це теж частина життя.
Вихід із родової депресії: повернення до себе
Після перших важких місяців я відчула, що мені хочеться повернути себе – ту, що любить догляд за собою і маленькі ритуали краси. Я почала потроху додавати етапи догляду, експериментувати із засобами і насправді кайфувати від цього процесу.
Мій комплексний догляд: новий рівень турботи про шкіру
Тепер я дотримуюся двохетапного очищення, яке включає:
1. Гідрофільну олію – мій улюблений засіб для видалення макіяжу та сонцезахисного крему.
2. Міцелярну воду – для фінального очищення і зняття залишків забруднень.
3. Тонік – для відновлення балансу шкіри.
4. Сироватку – залежно від потреб шкіри: зволоження, захист чи сяйво.
5. Крем для обличчя – фінішний етап для зволоження і живлення.
Про що цей рік мене навчив?
Цей рік я сприймаю як час відкриттів і нових звичок. Догляд за шкірою – це не просто про красу, а про любов до себе, про момент для себе навіть серед тисяч справ. Навіть якщо це 5-10 хвилин ввечері – я відчуваю себе більш впевненою і доглянутою.
Твої маленькі перемоги теж важливі
Пишучи цей текст, я раджу кожній з нас зупинитися і подякувати собі. Подумай, що вдалося зробити для себе цього року? Які нові ритуали або засоби ти відкрила? Ці маленькі кроки – твій шлях до гармонії із собою.
Коментарі (0)