Тестуємо засоби разом
Розпаковка мультибоксу
Дуже чекала цей боксик, щоб почати тестувати засоби. Хочу зазначити що, коли так клеять штрих-коди, ця бумажка позаду заважає. Але в мене є лайфхак для таких ситуацій, трішечки спирту і вуаля липкості немає. А тепер переходимо до тестування.
Marc Jacobs Perfect Elixir
Парфумована вода- 5 мл
Хочу відмітити такий оригінальний флакончик парфумів. Ну це прям в серденько. Навіть для 5 мл, вони створили міні-оригінальний флакон. Ну скажіть, що це мило?
Коли знімала кришечку, очікувала побачити розпилювач, але його тут не було, але і так можно нанести пальчиком.
Аромат одразу вразив мене своєю енергією у вигляді сміливого аромату пурпурового ревеню. Цей початок розчиняється в деревних нотах, які додають аромату глибини та елегантності. На фіналі ви відчуєте солодкість смачного ванільного екстракту. Аромат прям дуже солодкий, я б його використовувала не на кожен день. Він стійкий, на тканині відчувається до прання, протягом дня на шкірі.
Я однозначно буду ними користуватися, прям відчуваю задоволення, коли наношу їх на себе.
Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil
Олія для губ- 4.5 мл
Відтінок 01 - Douceur De Rose
Олійка для губ представлена в такому прозорому флакончику з незвичним для мене аплікатором, вперше такий бачу, як виявилося зручний, але туговато дістається.
Цей продукт веганський і не містить SPF захисту.
Олія для губ представлена ще і в інших відтінках, цікаво було би спробувати. Відтінок Douceur de Rose є найсвітлішим відтінком. Во флаконі рідина виглядає світло-рожевою, але на губах вона безбарвна. Мені це подобається, оскільки вона виглядає привабливою і глянцевою на губах. Також хочу відзначити, що вона не липка, просто комфортна. Бо в мене є ще прозорий блиск, так він дуже липкий.
Олійка живить і захищає губи. Після нанесення губи мають чудовий склоподібний блиск. Вона пом’якшує губи, не видно, що у вас вони потріскалися.
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Кремові рум'яна для обличчя -15 мл
Відтінок 05 - Delicate Pink
Це мої перші кремові румʼяна. І хочу сказати, що вони мене зовсім не розчарували.
Білий пластиковий тюбик на зразок тональної основи. У застосуванні тюбик рум'ян виявився дуже зручним. Їм можна крапельно наносити рум'яна одразу на щічки. Аплікатор видавлює рум'яна саме крапельно, надлишків не буде.
Перше, що впадає в око - це супер пігментація рум'ян. Щиро кажучи, я й сама спочатку злякалася. Виглядає так, ніби ви забагато нанесли. Марні переживання, відтінок в тюбиках виглядає набагато темнішими, ніж вони є насправді. Я наносила маленьким крапочками. Потім почала розтушовувати спонжиком, виходить доволі легкий румʼянець на щічках.
Також хочу відмітити, що продукт має відмітку веган. І це мене дуже потішило.
Загалом це малопомітні щоденні рум'яна, які надають обличчю свіжого вигляду. Мені прям дуже сподобалось. Тепер користуюся кожного дня ними.
Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara
Туш для вій- 12 мл
Відтінок 001 - Black
Дизайн незвичний, такий яскравий, навіть нагадує якусь фігуру з шахматів.
Щіточка силіконова, зручна, мені такі подобаються більше, ніж з ворсу. Використовувати дуже зручно, щіточка набирає саме стільки туші, скільки потрібно для одного шару на обидва ока. Мені потрібно провести щіточкою буквально 2-3 рази і все, вії ідеально профарбовані. Щіточка дуже добре розділяє вії.
Туш не обсипається, не відбивається, легко наноситься, не дратує очі ( у мене часто стомлюються очі від туші, з цією протягом дня я таке не помітила). Вона дійсно подовжує, можете побачити на фото, думаю помітно де до, а де після. Вона легко змивається міцелярною водою.
Lancaster Golden Lift Sculpting Cream
Моделювальний крем для обличчя- 15 мл
На цей крем я вже залишала свій відгук. І зараз вже пройшов 21 день, як я його почала використовувати. І моє враження не змінилося, дуже чудовий крем, моя шкіра стала більше бархатистою, зволоженою та при цьому немає жирного блиску після нанесення, а також швидко вбирається та надовго вистачить!!!
«Пробник 15 мл представлений в такій маленькій золотій ємності, дуже мило. Крем легко розподіляється на шкірі та швидко вбирається тому, брати потрібно зовсім небагато. Зовсім не стягує шкіру та не блищить через деякий час. Але відразу відзначила, що з перших днів застосування здається, що шкіра зволоженіша і навіть більш пружна. І цей ефект відчувається і вранці. Наносила крем спеціальними рухами, як вказано в інструкції, ніколи не робила такі рухи.
Підсумки:
Це найкращий крем та сироватка, які в мене були. У мене комбінова шкіра, періодами може шкіра обличчя бути сухою або жирною, а сироватка та крем ідеально мені підійшли, вони зволожують та не жирнять шкіру. Якби могла дозволити собі, купила б повнорозмірний розмір і користувалася ними. Єдиний мінус це ціна. Дуже рада, що мені пощастило протестувати такі мініатюри від Lancaster.»
Коментарі (0)