#mybeautyachievements2024
Цей рік став для мене справжнім б’юті-відкриттям! Я вирішила погратися з новими трендами і спробувала те, чого раніше не наважувалася.
- Перше, що мені дійсно запам'яталося — це «штучні» веснянки! Виявляється, це не лише чудовий спосіб додати образу родзинку, а й можливість відчути себе трохи по-іншому. Ці маленькі акценти стали моїм улюбленим трендом цього року!
- Також я відкрила для себе світ тінтів! Я не могла навіть уявити, скільки різних відтінків можна комбінувати з нюдовими помадами. Це стало моїм мастхевом цього року. І це, здається, справжня магія — відтінки можна носити кожен день і кожен раз по-новому, комбінуючи їх за настроєм.
- Що стосується догляду за моїм кудрявим волоссям, то я переглянула всі свої звички та способи укладки. Знайшла нову насадку, яка перетворила моє укладання на справжній ритуал. Секрети цієї насадки я обов'язково розповім у наступному пості! ✨
Цей рік був для мене роком експериментів і нових відкриттів, і я з нетерпінням чекаю, що принесе наступний! А які б'юті-приємності стали для вас найкращими цього року? 💖
Коментарі (0)