AsyaFox

Hydrasence Floral Pineapple Sensual Body Mist

Привіт, це Ася! ✨

Парфумований міст для тіла Hydrasence Floral Pineapple Sensual Body Mist: не моя історія

Коли я побачила опис Hydrasence Floral Pineapple Sensual Body Mist, мене одразу зацікавила ідея поєднання соковитого ананаса, тропічної маракуї та квіткових нот рожевої півонії. Але, на жаль, цей продукт не виправдав моїх очікувань.

Аромат
В описі зазначено багатогранну композицію із фруктовими й квітковими нотами, але я, на жаль, не змогла їх відчути. На моїй шкірі аромат звучав зовсім інакше: він здавався різким і недостатньо гармонійним. Ананас і маракуя, які я очікувала почути, не розкрилися, а квіткові ноти залишилися практично непомітними.

Упаковка
Формат спрею дійсно зручний, але зовнішній вигляд упаковки, на мою думку, залишає бажати кращого. Вона виглядає доволі просто й не відповідає очікуванню від парфумованого засобу навіть з такою економною ціновою категорією,

для прикладу, за 240 грн можна купити міст 75мл від Pink VS.

Стійкість
Аромат зберігається на шкірі кілька годин, але на тканинах тримається трохи довше. Проте, враховуючи, що сам запах мені не припав до душі, стійкість у цьому випадку для мене не стала перевагою.

Мій досвід
Я використовувала цей міст кілька разів, щоб дати йому шанс "розкритися", але зрештою зрозуміла, що це не мій продукт. Його аромат мені не підходить, а дизайн та загальне враження від засобу не відповідають моїм потребам.

Мій вердикт
На жаль, Hydrasence Floral Pineapple Sensual Body Mist мене не вразив. Це не означає, що він не сподобається іншим — можливо, комусь аромат здасться ідеальним. Але для мене це був не найкращий вибір, і я не планую повторювати покупку.

14 грудня, 2024
AsyaFox
14 грудня, 2024