Sasha_ua

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Наша краса починається зсередини. Змінюєшся ти - змінюється все навколо.

Цього року я навчилася чути себе. Не просто слухати, а дійсно розуміти свої бажання, свої потреби, свої мрії.

Я зрозуміла, що важливо навчитися говорити «ні». Це не про егоїзм, а про турботу про себе. Я відпустила людей, які не цінували мене, без образ і звинувачень. Просто прийшла до усвідомлення, що не всі стосунки мають залишатися в нашому житті назавжди. І це нормально.

Цього року я частіше дозволяю собі бути справжньою. Без ідеального макіяжу, без постійних "дорікань". Я більше піклуюся про стан своєї шкіри і приймаю себе такою, яка я є. Я більше часу присвятила своєму здоров’ю - як фізичному, так і ментальному.

Ще більше розвиваюся у своїй улюбленій справі, працюю над тим, щоб ставати кращою.

В серпні доєдналась до клубу і написала свій перший пост) Блог - це моя віддушина, за цей час встигла познайомитися з новими брендами і багато цікавого для себе відкрила.

2024 рік навчив мене головному: наше життя - це наше дзеркало. Те, як ми ставимося до себе, визначає, як світ ставиться до нас. Коли ми дозволяємо собі бути собою, коли віримо у свої сили - все стає можливим.

Дівчата, пам’ятайте, що любити себе - це не егоїзм, а ваша сила. Ви прекрасні і ви можете все! 😘

13 грудня, 2024
Sasha_ua
13 грудня, 2024