Для тих, хто забув, що таке со н...
Беріть, навіть не думайте!
Всім привіт, знаю, що ви любите читати не просто опис косметики та різних засобів, а цікаві історії, пов’язані з ними.
Ось одна із них.
Про мелатонін та його важливість у регулюванні сну я знаю вже давно. Моєму чоловіку доводиться літати за кордон у відрядження зі зміною часових поясів, тому він завжди бере із собою мелатонін - гормон сну, який виробляє сам організм.Але коли ми на стресі, мало спимо, то й гормону виділяється недостатньо. Звідси поверхневий сон, швидка втомлюваність.
Тому, коли я побачила тут на сайті мелатонін з екстрактом трав, то взяла одразу дві пачки разом з магнієм. Про нього я писала в попередньому пості.
Як раз їхала в гості до брата в Київ, то й прихопила із собою мелатонін та магній. По приїзді залишила подарунки на столі, ми пообідали і поїхали у місто. Ввечері я повернулася додому. Брат мене провів, я пообіцяла подзвонити, коли дістануся додому.
Однак, він не відповідав, хоча було ще зовсім не пізно. Я трошки захвилювалася, але вирішили лягати спати і дочекатися ранку.
На ранок брат передзвонив і розповів, що приїхав додому, це була десь 7 вечора. Побачив на столі вітаміни (як він вирішив) і випив їх.
Про те, як він читає інструкції на написи на коробках у нас є вже сімейна легенда, яка з’явилася після того, як він якось з’їв одну цікаву печеньку, які йому привезли (абсолютно легально) з Нідерландів, а вже потім прочитав на упаковці, що то була за печенька.
Але я відволіклася. Отже, випив він ті "вітамінки" і чітко через пів години сильно захотів спати. Здивувався, але вирішив лягти подрімати. Проспав до опів на першу, прокинувся, прочитав інструкцію до "вітамінок" і знову ліг спати.
На ранок сказав, що таким відновленим він вже давно себе не відчував. І що мелатонін з магнієм рельно працює.
А привезла я йому їх тому, що у нього часто збивається через роботу ритм сну і увійти назад в нього, буває складно.
Отже, "тєма точно працююча").
Традиційно, що обіцяє виробник
Вік: 18+
Країна ТМ: Україна
Призначення: для покращення сну
Час застосування: універсальний
Класифікація: аптечна
Стать: для жінок
Зроблено в: Україна
Бренд: Oh! Mega
Серія: heals & beauty
Група товару: харчова добавка
Об'єм: 20 шт.
Комплекс для сну від Oh! Mega – це ваша запорука міцного та спокійного відпочинку. Наша унікальна формула, створена на основі природних компонентів, допоможе вам швидко заснути та покращити якість сну. Наші інгредієнти мають заспокійливу дію, знімають стрес та напруження, регулюють циркадні ритми та забезпечують здоровий сон. До складу комплексу входять мелатонін, магній, екстракт валеріани, L-триптофан та інші натуральні компоненти, які синергетично діють на організм. Приймаючи даний комплекс, ви даруєте собі спокійний сон і відчуття комфорту!
Особливості комплексу для сну від Oh! Mega:
- дієтична добавка зі снодійними властивостями для підтримки здорового сну;
- містить мелатонін, який допомагає скоротити час для засинання та знижує специфічні прояви при зміні часових поясів;
- допомагає відновити цикл сну, сприяє глибокому та спокійному сну;
- забезпечує відчуття бадьорості після пробудження.
Дорослим при порушенні сну приймати по 1 капсулі після їди за 30-40 хвилин до сну. Термін вживання – 30 днів. Подальша тривалість споживання узгоджується з лікарем.
Склад:
мальтодекстрин, екстракт валеріани (Франція) (29,8%), екстракт хмелю (Франція) (13,4%), мелатонін (Китай) (0,3%), капсула: желатин.
Висновок.
Ну, однозначна рекомендація, самі розумієте)
P.S. І зараз на нього знижка.
Коментарі (0)