Розповідаю про по дарунок від Makeup Club
Ділюсь враженнями від тестування
Нещодавно мені пощастило виграти б’юті-бокс у челенджі, і це було дуже приємно! Отримувати такі подарунки завжди радісно, особливо коли засоби дійсно класні. Тож хочу поділитися своїми враженнями.
Парфуми Marc Jacobs Perfect Elixir
Парфуми — справжня зірка цього боксу. Аромат в них просто неймовірний. Це квітково-східне поєднання, де чітко відчуваються ніжні нотки нарцису й рожевого перцю, а в основі — теплі деревні відтінки та кашемір. Дуже стійкий, на шкірі аромат тримається 6-8 годин, а на одязі може залишатися ще довше.
Це один із тих ароматів, що додає образу елегантності та жіночності. Він зовсім не набридає, хоча й має глибокий, насичений характер. Чесно кажучи, він підкорив мене з першого ж нанесення. Якщо ви любите солодкі, але не приторні й дуже "затишні" аромати — цей точно сподобається.
Моделювальний крем для обличчя
Це була моя перша зустріч із брендом Lancaster, тому дуже цікаво було протестувати. Засіб має дуже приємну текстуру — легкий крем, який миттєво вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску чи липкості.
З першого використання помітила, що шкіра стала більш зволоженою й м’якою на дотик. Дуже сподобалося, що після нанесення обличчя виглядає свіжим і відпочилим. Особливо добре крем працює вранці — на нього чудово лягає макіяж, не скочуючись і не обтяжуючи шкіру. Загалом засіб залишив тільки позитивні враження.
Кремові рум’яна Max Factor
З рум’янами в мене завжди була "особлива любов" — я обожнюю природний рум’янець, але завжди боюся переборщити.
Кремова текстура дуже легка й добре розтушовується навіть пальцями. Потрібно зовсім трішки, щоб надати шкірі здорового, натурального рум’янцю. Ва жливо, що рум’яна не підкреслюють текстуру шкіри й не лягають плямами. Тепер це мій маст-хев для швидкого й свіжого макіяжу.
Блиск для губ Bourjois
Цей блиск мене приємно здивував. По-перше, він має дуже комфортну текстуру — зовсім не липне й не створює відчуття "маски" на губах. Відтінок дуже ніжний, додає губам красивого блиску й візуально трохи збільшує їх об’єм.
Ще один плюс — блиск добре зволожує губи. Навіть коли його вже майже не видно, губи залишаються доглянутими й м’якими. Для щоденного макіяжу це ідеальний варіант, який легко освіжає образ і додає легкості.
Туш для вій Bourjois
Ця туш одразу сподобалася своїм милим і стильним оформленням флакончика — виглядає дуже елегантно. Щіточка зручна й пухнаста, добре розділяє та підкручує вії, додаючи їм об'єму й довжини. Текстура туші кремова, наноситься рівномірно без грудочок і не склеює вії.
Протягом дня туш тримається добре, але до вечора може трохи осипатися, це моя постійна проблема, ще не зустрічала туш яка б трималась ідеально протягом усього дня. В цілому, це гарний варіант на кожен день.
Коментарі (0)