Mariaa_

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

1. Найпершим і найголовнішим з переліку своїх achievements вважаю пророблену роботу над собою. Я почала приділяти більше уваги своєму ментальному та фізичному здоров'ю, більше турбуватись про свою шкіру, а ще намагатись правильно харчуватись. Так, досконалості немає меж, але все ж перші кроки до цього - done!)

2. Свідоме споживання. Нарешті я перестала купувати непотрібну "нашумівшу" косметику і ретельно підбираю доглядові засоби. По-перше, це зберігає мій гаманець, та й утилізація не несе багато шкоди навколишньому середовищу. По-друге, якісні дієві засоби, навіть в мінімальній кількості косметики на полиці, показують чудові результати.

3. Я знайшла свій "актив"! Азелаїнова кислота дійсно моє відкриття 2024 року. Вона допомогла зробити мені шкіру обличчя з більш рівним тоном та рельєфом, чим я дуже задоволена :)

4. Моє ароматне "Я" 2024 року - Yves Saint Laurent Black Opium Over Red. Це настільки мій аромат, що я протягом року йому майже "не зраджувала". Для мене він в міру солодкий, а вишня та кава на моїй шкірі, до речі, не відчувається, зате звучить як "ванільне печиво". План на 2025 рік - придбати повнорозмірний флакон, адже доки ціна кусалась, купувала лише на розпив.

Наостанок, хочу пообіцяти стати ще кращою версією себе у 2025 році, чого також бажаю усім дівчаткам у спільноті 😍

Усім миру, натхнення та нових досягнень 💖

14 грудня, 2024
Mariaa_
14 грудня, 2024