Bourjois Volume Glamour: ідеальний вибір для ваших вій
🥰 дуже сподобалась!
Давайте розберемося, чому ця туш підкорила мене?
Нанесення: простота та результат!
Головний секрет успіху цієї туші — зручна силіконова щіточка.
Вона точно створена для того, щоб працювати на результат. Щіточка акуратно розподіляє туш по всіх віях: від найкоротших у внутрішніх куточках очей до найдовших. Вона розчісує вії, додає їм об’єм і витягує їх, створюючи гарний вигин.
Завдяки гнучкому матеріалу щіточки, туш наноситься без грудочок і склеювання. Навіть якщо ви нанесете другий шар, вії залишаються окремими та пишними. А це означає: ідеальний макіяж як для повсякденного образу, так і для вечірнього виходу!
Туш не пече і не щипає, навіть якщо ваші очі чутливі. Вона тримається на віях протягом дня, не осипається й не розмазується навіть у найнапруженіші моменти (робота, дощ або марафон із серіалами — все пройшла!).
Ще один величезний плюс цієї туші — вона легко змивається будь-яким засобом для демакіяжу. Вам не доведеться терти очі або використовувати важкі масла. Вона просто розчиняється, залишаючи шкіру чистою, а очі — свіжими.
Найприємніше, що ця туш дісталася мені у подарунок від Makeup Club. І це був не лише дуже крутий сюрприз, але й неймовірно вчасний, бо моя стара туш якраз закінчувалася. Ви тільки уявіть мою радість: потрібна річ у чудовій якості та ще й подарована!
Bourjois Volume Glamour— це туш, яка поєднує все: комфортне нанесення, тривалу стійкість і легкість у догляді. Якщо ви шукаєте туш, яка не тільки підкреслює красу ваших вій, але й зручна в щоденному використанні, обов’язково спробуйте її.
Тепер ця туш — мастхев у моїй косметичці, і я точно знаю, що Makeup Club завжди вгадує з подарунками!
Коментарі (0)