знайомство, яке майже вдалося...
..майже!
Rimmel Lasting Finish Up to 25hr Matte Powder
Я завжди в пошуку ідеальної пудри, яка зробить обличчя свіжим і рівним без зайвих зусиль. І ось в моїх руках опинилася Rimmel Lasting Finish Up to 25hr Matte Powder. Що ж, ми з нею майже подружилися, але є нюанси. Розповідаю відверто, все як є!
Що сподобалося?
1. Рівномірне покриття
Пудра наноситься, як шовк — рівно, гладко і без плям. Вирівнює тон обличчя так, ніби ти щойно виспалась (навіть якщо це не так).
2. Матовий фініш
Забирає небажаний блиск і залишає приємну матовість. І це не та матовість, яка перетворює обличчя на пустелю Сахара, а дуже навіть оксамитова й жива.
3. Зручна упаковка
Тут Rimmel явно попрацювали: у комплекті дзеркальце, спонжик-пухівка і стильний, міцний пластик. Усе, що треба для швидкого макіяжу на ходу (або в офісній ванній перед нарадою).
4. Тактильні відчуття
На дотик шкіра після нанесення як оксамит. Це той випадок, коли хочеться торкатися обличчя, але не можна — ти ж пам’ятаєш про бактерії, правда?
Що не дуже?
1. Тончик не той
Пудра виявилася трохи темнішою, ніж потрібно. Звісно, зараз виглядаю, як ніби трохи переборщила з автозагаром, але на літо точно підійде — влітку ж всі хочуть виглядати бронзовими богинями!
2. Середнє покриття
Вона перекриває десь на 70%. Тобто якщо у вас на обличчі є маленький "бунтар", він все ще виглядатиме. Але для легкого макіяжу й вирівнювання тону — цілком ок.
Для кого ця пудра?
Для тих, хто шукає швидке рішення на кожен день, хоче прибрати блиск і виглядати свіжо, без відчуття важкості на шкірі. Якщо вам вдасться підібрати ідеальний відтінок, це буде ваш незамінний помічник.
Rimmel Lasting Finish Up to 25hr Matte Powder — це як зустріти людину з чудовим характером, але трішки не вашого розміру. Поки чекаю літа, щоб знайти наш ідеальний час, але вже зараз можу сказати: вона крута! І якщо ваш тон шкіри підійде — спробуйте, не пошкодуєте.
P.S. А я поки піду тестувати ще кілька пудр… ну, раптом знайду ще одну "свою"!
Коментарі (0)