#mybeautyachievements2024
Мої бʼюті-досягнення
Хочеться підвести підсумки року, тут на допомогу мені прийде мій «Бʼюті план на 2024 рік», стало самій цікаво що зі списку я виконала, а що ні. Отже по списку:
- Я навчилась краще розподіляти свій час і давати собі можливість більше відпочивати, так як і планувала-просто відпочивати, частіше приділяти час собі і догляду за собою.
- Я балую себе частіше приємними дрібничками, коробочки з Makeup все частіше став приносити мені курʼєр☺️
- Я стала ретельніше доглядати за шкірою свого обличчя. Завдяки клубу я стала вибагливіше ставитись до баночок, які опиняються на моїх поличках,краще підбирати засоби по типу шкіри та по складу. Сьогодні я була на прийомі у гарного косметолога і нарешті видалила свої міліуми, які не давали мені спокійно жити. Сама ніяких подібних процедур, на щастя не роблю, хоча чоловік пропонував мені допомогу 😄 Також я отримала гарну консультацію і відповіді по моїм питанням. Косметолог оцінила стан моєї шкіри, склала професійний догляд, який я планую поступово вводити, визначила мій тип старіння(а це втомлений) і дала багато цікавих рекомендацій. На цьому я не планую зупинятися, адже час іде, а я не стаю молодшою і треба працювати над собою.
- Я відпустила довжину волосся. Нажаль, є певні проблеми, адже було інтенсивне випадіння, але якість і довжина волосся мене влаштовує.
- Я піклуюсь про своє здоров’я. Цього року частково зробила чекап організму і мала хірургічне втручання. В наступному році обов’язково планую це продовжити.
- В моїй косметичці зʼявились яскраві палетки, завдяки моїй любій Олені, але, я, нажаль, не часто їх використовую. В цьому пункті я маю ще працювати, а от стрілку коричневим олівчиком я навчилась малювати і це для мене прям досягнення.
- Я послухала дійсно, як для мого досвіду , багато нових ароматів, частково навчилась розрізняти ноти і мінімально їх описувати і це мені дуже подобається. Для себе знайшла пару фаворитів і придбала флакон Chanel chance eau Tender, яким задоволена на 100%. Більше я не купляю флакони, в яких я не впевнена, а спочатку беру на розпив і розношую до повного прийняття чи відторгнення аромату.
- Я тримаю вагу, вона в мене більш-менш стабільна, але нажаль до йоги не повернулась, тут треба виправлятись.
- Я роблю частіше макіяж. Я можу вийти на вулицю без макіяжу, але для цього я і замовляю коробочки, аби виглядати ще краще.
- Курс масажу я так і не пройшла, тут теж пробіл.
- Я пʼю багато води, в моєму раціоні завжди є фрукти, овочі і горіхи.
- Я частіше роблю селфі і маю значно більше своїх фото у телефоні з приходом у клуб.
І хочеться додати окремо: практично все це завдяки цьому клубу, тут ти ставиш собі цілі і ти до них йдеш. Тут шалена підтримка і велика енергія для сил. Ти надихаєшся і надихаєш.
Любіть себе, піклуйтесь про себе, кожна з Вас особлива♥️
Коментарі (0)