Аніта

Дезодорант-антиперспірант Dove

Дезодорант-антиперспірант Dove

Раніше я вже писала, що серед дезодорантів та антиперспірантів мас-маркету віддаю перевагу продукції марки Nivea, вони чудово справляються зі своїми функціями і мають великий вибір ароматів. Цього разу я вирішила спробувати щось новеньке. Вибір зупинила на бренді Dove. Придбала дезодорант - антиперспірант "Гранат та лимонна вербена" у форматі спрейчика. Для мене це не звичний формат, бо зазвичай я користуюся тільки кульковими дезодорантами.

На мій погляд дизайн флакона естетично гарний - класичний, спокійний, характерний для оформлення всієї продукції марки Dove. Дозатор зверху щільно закривається пластиковим напівпрозорим рожевим ковпачком. Сам дозатор дуже зручний у вигляді кнопки. Розпилювач працює без нарікань.

Аромат неймовірно ніжний та легкий, трохи пудровий, нагадує гранатовий йогурт. Дуже приємний, він солодкий але не нудотний. Має чудову стійкість.

Перед використанням потрібно обов'язково стряхнути флакон. Цей антиперспірант використовую як завжди - наношу вранці після душу на суху, чисту шкіру пахв. Висихання відбувається швидко, ніяких плям на одязі не залишає, але не подобається мені, що якщо бризнули чуть більше, то обов'язково пахви будуть вкриті наче білою крейдою. Саме за це я ні не люблю такий формат дезодоранту.
Для цієї пори року він гарно підходить. Працює чудово годин 7, але на літо такого захисту буде мало.

14 грудня, 2024
Аніта
14 грудня, 2024