✨Олександра✨

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Мій рік маленьких, але важливих досягнень у догляді за собою та свідомому підході до краси💖

Цей рік став для мене часом переосмислення свого ставлення до себе, своєї зовнішності та вибору засобів догляду. Відкриваючи нові підходи, я навчилася бути уважною до деталей та насолоджуватися процесом догляду.

💫Приймати себе повністю

Раніше я хвилювалася через недоліки, але тепер усвідомила, що справжня краса – це гармонія із собою. Вона є завжди – у будь-якому стані, чи нафарбована ти, чи ні, чи почуваєшся здоровою, чи маєш не найкращий день. Я навчилася любити себе саме такою, якою я є.

💫Догляд як стиль життя

Тепер догляд для мене – це більше, ніж просто косметика. Я зрозуміла, що зовнішність починається зі здорової шкіри, волосся та тіла. Моя щоденна рутина включає масаж обличчя, використання кремів, масок, скрабів та правильно підібраних засобів. Жодного дня без турботи про себе!

💫Розумний вибір – найкращий вибір

Колись я часто сліпо довіряла рекомендаціям блогерів і витрачала гроші на товари, які мені зовсім не підходили. Тепер я ретельно аналізую склад, а не ціни, і підбираю лише те, що дійсно працює для мене. Більше жодних імпульсивних покупок чи зайвих витрат!

💫Шкіра відображає наш внутрішній світ

Здоров’я шкіри – це баланс між тілом і психікою. Я навчилася дбати про себе комплексно: правильне харчування, фізична активність і спокійний емоційний стан мають величезний вплив. Відтепер я завжди пам’ятаю, що гармонія всередині – це краса зовні.

💫Підтримка українського та екологічного

Цього року я відкрила для себе багато українських брендів. Важливо підтримувати своїх, особливо в цей складний час. Також я перейшла до свідомого споживання: обираю засоби з хорошими складами, а порожнім упаковкам даю друге життя. Навіть маленький крок допомагає нашій планеті.

💫Бюджетне теж може бути якісним

Я довела, що якісна косметика не завжди повинна бути дорогою. Цього року знайшла багато доступних, але ефективних засобів. Особливо пишаюся відкриттями для догляду за волоссям. Наступного року планую знайти свої фаворити і серед люксових продуктів.

💫Догляд за волоссям – окремий ритуал

М’який тюрбан, шовкові наволочки, жодних грубих гумок чи затискачів – тепер я знаю, як правильно дбати про волосся. Маленькі звички, такі як плетіння косички на ніч, стали для мене частиною щоденного ритуалу.

💫Ритуал “порожніх баночок”

Ця традиція стала однією з моїх улюблених. Я роблю висновки про кожен засіб, яким користуюся, і ділюся своїм досвідом з іншими. Це допомагає уникати помилок у майбутньому та робить кожну покупку усвідомленою.

Я щаслива, що зробила ці маленькі кроки до гармонії з собою. Бо саме вони ведуть до великих змін.

14 грудня, 2024
✨Олександра✨
14 грудня, 2024