Качайло Тетяна

Огляд на блиск для губ Bourjois Gloss Fabuleux Lip

Опис продукту та обіцянки виробника:
Bourjois Gloss Fabuleux Lip — це блиск для губ, який обіцяє не тільки яскравий колір і сяйво, а й зволоження протягом 8 годин. Формула містить 92% компонентів із доглядовими властивостями, зокрема мікрокристалічні воски для блиску, олії та антиоксиданти (вітамін Е). Продукт вирізняється глянцевою текстурою, рівномірним нанесенням і насиченою палітрою відтінків.

Склад та його основні компоненти:

• Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Octyldodecanol: базові компоненти, що забезпечують зволоження, пом'якшення та тривалу стійкість блиску.
  • Diisostearyl Malate, Dextrin Palmitate: надають текстурі легкість, запобігають сухості.
  • Calcium Aluminum Borosilicate, Mica, Titanium Dioxide: відповідають за сяйво, створюють ефект мерехтіння.
  • Tocopherol (вітамін Е): антиоксидант, що захищає губи від вільних радикалів.
  • 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol: зволожувальні агенти, які підтримують гідратацію.
  • Аромати (Parfum), барвники (Mica, CI 12085, CI 77491 тощо): додають продукту привабливий вигляд і завершений відтінок.

Мої враження:

В мене віддтінок 07 - Standing Rose Vation.
Блиск дійсно має багато позитивних сторін. Він рівномірно наноситься, не залишаючи липкого шару, і забезпечує неймовірно гарний глянцевий фініш. Відтінок виглядає дорого і витончено, ідеально мені підійшов. Текстура легка та приємна, не викликає відчуття важкості.

Проте головний недолік — аромат. Він видається дуже різким, старомодним і відверто смердючим, що значно псує загальне враження від продукту. Запах мені дуже заважає користуватися блиском.

Вердикт:
Якщо аромат для вас не є ключовим критерієм вибору, Bourjois Gloss Fabuleux Lip — це блиск, який вартий уваги. Він надає губам сяючого вигляду, забезпечує догляд і комфорт протягом дня.

14 грудня, 2024
Качайло Тетяна
14 грудня, 2024