Огляд на туш для вій
Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara
Опис продукту та обіцянки виробника:
Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara обіцяє створити ефект виразних, підкручених і доглянутих вій. Завдяки вигнутій силіконовій щіточці та спеціальній формулі туш забезпечує рівномірне нанесення, гарний завиток і подовження. Засіб також містить доглядові компоненти, що захищають вії від ламкості та підтримують їхню густоту.
Склад та основні компоненти:
- Cera Microcristallina (мікрокристалічний віск), Carnauba Wax, Candelilla Wax: воски, що додають об'єму, створюють еластичне покриття та фіксують завиток.
- Arginine, Panthenol, Tocopheryl Acetate (вітамін Е), Ascorbyl Palmitate (вітамін С): доглядові компоненти, які зміцнюють вії, запобігають ламкості й сприяють їх відновленню.
- Hydrogenated Vegetable Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Coffea Arabica (кава) Seed Oil: живильні олії, що пом'якшують і зволожують вії.
- Silica, Kaolin: додають туші легкість і підвищують її стійкість.
- Citrus Aurantium Dulcis (апельсин) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment: натуральні екстракти, які забезпечують захист і догляд.
- Синтетичні барвники (CI 77491, CI 77499): забезпечують насичений чорний колір.
Мої враження:
Туш приємно здивувала якістю нанесення завдяки зручній вигнутій щіточці. Вона рівномірно розподіляє туш, профарбовує навіть дрібні вії, додаючи їм довжини й об'єму. Кремова текстура дозволяє легко створити природний ефект без склеювання. Варто зазначити, що туш я наношу в один шар. Можливо при нашаровуванні буде інший ефект.
Однак туш має свої недоліки. Вона мені здалася не вологостійкою. І через кілька годин злегка починає обсипатися. Це робить її менш зручною для тривалого носіння або активних умов (дощ, спорт тощо).
Вердикт:
Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara — це непоганий варіант для щоденного макіяжу, якщо ви віддаєте перевагу природному ефекту і не потребуєте надмірної стійкості. Доглядові властивості — приємний бонус, який допомагає підтримувати вії в хорошому стані. Проте з цією тушшю потрібно бути уважнішою до свого зовнішнього вигляду, щоб вчасно помітити обсипання.
Коментарі (0)