beauty_inside

Тестую Clinique

Тестую Clinique

Дякую команді Makeup Club за можливості протестувати, щось нове! Це моє перше знайомство з Clinique. Якщо чесно, я навіть не знала, що вони мають декоративну косметику.

Помада у відтінку Bare Pop

Колір. Це м'який нюдовий рожевий з персиковими нотками, який виглядає натурально на губах.

Текстура. Помада має кремову текстуру, яка рівномірно наноситься, залишаючи шовковисте покриття і комфорт протягом усього дня.

Склад. Вона збагачена зволожуючими компонентами, такими як масло ши і вітамін E, що допомагають підтримувати губи м’якими і запобігають їх пересиханню.

Стійкість. Помада має стійкість до 8 годин, не потребуючи частого підновлення. Вона не розтікається, не збирається в складках і виглядає так, ніби тільки що була нанесена.

Виглядає помада хоч і як червона у стіку, але колір на губах виходить не інтенсивний, якщо нанести кілька шарів, то колір буде яскравіше. А мені вистачає одного шару.

Помада фарбується легко, на губах не відчувається, не скочується і не забивається.

Олівець-тіні у відтінку 08 rose + truffles

Колір. Олівець поєднує два кольори: рожевий та глибокий коричневий. Рожевий тон дає ніжний, прохолодний відтінок, а коричневий — теплоти та глибини. Разом вони створюють ефект м’якого, але виразного макіяжу, який підходить як для денного, так і для вечірнього образу.

Текстура. Він має кремову текстуру, що дозволяє легко наносити продукт і розтушовувати його, створюючи як м’який, так і чіткий вигляд.

Склад. Орієнтований на чутливу шкіру. Продукт не містить ароматизаторів і парабенів, що знижує ризик подразнень. Завдяки цьому складу, олівець має не тільки чудовий декоративний ефект, але й доглядає за ніжною шкірою повік.

Пігментація висока забезпечує насичений колір вже з першого нанесення, а універсальні відтінки дають можливість підібрати ідеальний тон для будь-якого образу.

Олівець має зручну форму, що дозволяє швидко і без зайвих зусиль створювати макіяж у будь-яких умовах.

Лягають на віки добре, не скочуються. З такими тінями погляд виразний. Макіяж виглядає дорого!

Бокс сподобався, завжди приємно користуватись гарною косметикою, мені це сприяє хорошому настрою;)

15 грудня, 2024
beauty_inside
15 грудня, 2024