Підсумки в б'юті сфері 2024
Ділюсь своїми фаворитами та засобами, якими встигла покористуватись протягом року, але звісно тут не все, бо то був би об'ємний допис
Волосся:
1. Шампунь з аргініном та амінексилом від Elseve призначений для догляду за ослабленим волоссям. Він діє одночасно в кількох напрямах:
• живить корисними компонентами;
• зміцнює волосся;
• стимулює ріст.
Амінокислота аргінін є цінним джерелом корисних компонентів. Протеїни створюють невидиму плівку, яка попереджує втрату вологи.
2. Відновлювалюючий шампунь Elseve Dream Long для довгого, пошкодженого волосся з кератином та касторовою олією. Протеїни пшениці, кукурудзи та сої "реанімують" пошкоджені ділянки, роблять волосся еластичним та гладким. Кератин, вітаміни і касторова олія зміцнюють та полегшують розчісування.
3. Шампунь для жирної шкіри волосся від Inerbrya відновлює гідроліпідний баланс і регулює вироблення шкірного сала, очищає пори від забруднень, тонізує та заспокоює шкіру голови.
До складу шампуня входять екстракти:
• Оливи — сприяє росту та зміцненню волосся.
• Берези — усуває лупу, приводить у норму роботу сальних залоз, не пересушує, очищає від забруднень та забезпечує об’єм.
• Пінника лугового — заспокоює шкіру голови, насичує вологою та поживними компонентами.
Мій фаворит шампунь з аргініном, користуюсь тривалий час, дуже приємний аромат тримається до наступного миття волосся, текстура дуже приємна.
4. Маска від італійського виробника Inebrya розроблена для делікатного відновлення та інтенсивного живлення пошкодженого та волосся. Має приємний аромат та кремову текстуру. Регенерувальну дію, живлення, зволоження та насичення надають протеїни мигдалю, пшениці та шовку, які є в складі. В результаті застосування маски волосся стає неймовірно гладким та легко розчісується.
https://club.makeup.com.ua/post/55332/
5. Кондиціонер без якого я не уявляю догляд за волоссям від бренду Elseve. Основним активним компонентом в якому є аргінін який регенерує та зміцнює волосся не створюючи ефекту липкості та обтяження і звичайно має дуже приємний аромат.
Очі:
1. Моя улюблена туш для вій Eveline Cosmetics Big Volume Explosion у класичному чорному кольорі. Об'ємна шіточка профарбовує всі вії та попереджає їх злипанню, а ще має дуже зручний об'єм, якого вистачає надовго 11 ml.
https://club.makeup.com.ua/post/31582/
2. Туш для вій від Maybelline New York The Colossal 100% у чорному кольорі має трохи менший об'єм 10,7 ml чудово профарбовує вії, але можливе осипання частинок туші вже ввечері, тому я не більше не купуватиму таку.
3. Туш для вій яку я отримала у подарунок від MAKEUP CLUB нового для мене бренду (раніше не користувалась) Bourjois Volume Glamour Ultra Volumateur Mascara має найбільший об'єм 12 ml, але щіточка не дуже "пишна", об'єм можна спостерігати на прикріплених фото, до того ж ця туш має гарнющий вигляд тому мабуть багато кого приваблює, надалі не впевнена що купуватиму так як один фаворит в мене вже є.
Губи:
1. Стійка помада-олівець від Maybelline New York Super Stay Ink Crayon Lipstick у відтінку який я дууже довго шукала 95, хоча на фото представлені і інші ніжно-рожевий 100 чи 105 трохи темніший.Після нанесення тримається достатньо довго та виглядає природньо, а ще має класний аромат, об'єм 1,5 г, але вистачає надовго, з іншого боку є підстругачка щоб зручно було обводити контур(я ніколи не користувалась мені і так подобається як зручно наноситься помада).
Обличчя:
Для зняття макіяжу мій фаворит - міцелярна вода з гіалуроновою кислотою від бренду Garnier адже вона підходить для всіх типів шкіри, у тому числі і чутливої, має слабо виражений запах, чудово очищає шкіру та об'єм 400 ml "прослужить" вам достатньо довго.
Коментарі (0)