Мілена

Мої правила у догляді за волоссям

Мої правила у догляді за волоссям

Я маю фарбоване та пористе волосся, яке швидко жирниться. В цьому пості не буду доглядових засобів лише поради.

Мої правила у догляді за волоссям

Волосся я розчісую зранку та ввечері обов'язково, а також перед виходом із дому. Все. Я не розчісую його кожні 5 хвилин сподіваючись, що так воно швидше відросте, адже розчіска травмує волосся і при частому розчісуванні ви можете лишитися густоти волосся.

Волосся я мию по мірі забруднення, це через день - два. Шампуні обираю сульфатні для об'єму тонкого волосся, або очищуючі, або для жирної шкіри голови. Кондиціонер та маску для зволоження, адже жодна маска не здатна відновити волосся. Кондиціонерів в мене два, один більш легший для волосся, інший більш важкий. Їх я чергую між собою, шампуні також чергую, щоб не виникало звикання шкіри або лупи.

Маску роблю кожне 3-4 миття, один раз на 3, наступний раз на 4 і так далі. Маску закриваю кондиціонером так волосся більш зволожене та це допомогло мені добре відростити густоту на кінчиках.

Пілінг або скраб використовую раз на тиждень - це прибирає лущення шкіри та краще очищує шкіру голови.

Волосся сушу лише зверху вниз направляючи повітря і теплим режимом, а не гарячим. Для більшої гладкості використовую браш. Сушіння вниз головою призводить до ефекту - одувани, волосинки не лежать одна до одної та нема блиску.

Завжди використовую термозахист перед сушкою або перед використанням плойки. Масло для кінчиків використовую раз на тиждень. Частіше користуюся кремом він більш легкий та краще проникає у волосся.Не наношу масло на сухе волосся, підійде якщо ваше волосся і жахливому стані. Молекули масла дуже важкі для волосся тому іноді і лише на вологе.

Завжди використовую термозахист перед сушкою або перед використанням плойки. Масло для кінчиків використовую раз на тиждень. Частіше користуюся кремом він більш легкий та краще проникає у волосся.Не наношу масло на сухе волосся , підійде якщо ваше волосся і жахливому стані. Молекули масла дуже важкі для волосся тому іноді і лише на вологе.

Не використовую маленькі силиконові резиночки, якщо і використовую, то розрізаю, а не стягую щоб не вирвати волосся. І тільки у випадку коли великі не підійдуть.

Використовую атласні або шовкові резинки. Також крабики.

На ніч заплетаю косичку щоб не виявлялось колтунів і зранку я не видирала собі волосся. Також волосся жирніє трохи менше, а це дуже важливо😅

Взимку ховаю волосся під куртку, щоб воно не ламалось. Та стрижка кожні 6 місяців максимум, іноді частіше - це залежить від того, як швидко воно січеться. Також прошу прибрати посічене волосся по довжині - це або полірована машинкою із насадкою, або ножицями.

Більше нічого, взагалі багато йде з середини, тому слідкуйте за здоров'ям та пийте вітаміни, що я роблю кожні пів року.

Для росту - сироватки, скоро розповім про нову😉