Мої б’юті-підсумки 2024 року #mybeautyachievements2024
Час підбивати підсумки року 💅
Цей рік був непростим, але я заходила сили для того, щоб потурбуватись про себе та знаходити моменти радості навіть у найскладніші часи. Тож ось мої б'юті-досягнень, які для мене стали важливими:
1. Брекети. На початку 2024 року я вирішила зробити великий крок і встановити брекети вдруге у житті. Це був важливий момент не тільки з точки зору естетики, а й для моєї впевненості в собі. Хоча шлях ще триває, я починаю відчувати, як лікування змінює мою усмішку.
2. Полюбила фарбуватись без причин. Раніше нанесення мейкапу було прив'язане до якихось подій чи свят, але цього року я зрозуміла, як важливо дозволяти собі виглядати гарно просто так, без приводу. Це стало для мене формою самовираження та турботи про себе.
3. Старт блогу на MAKEUP Club. Я почала ділитись своїми думками, порадами та знахідками про косметику. Ведення блогу стало чудовою можливістю для мене досліджувати нові продукти.
4. Вивчення ароматів. Я завжди любила парфуми, але цього року я зрозуміла, як сильно вони впливають на мій настрій і загальний образ. Тепер я з більшим захопленням експериментую з різними ароматами і розумію їх вплив на самопочуття та самовідчуття.
5. Нова зачіска, нові образи. Цього року я двічі змінила свій стиль волосся — від довгого волосся до каре, а потім з каре до піксі. Нові стрижки додали мені впевненості та дозволили відчути себе по-новому.
Загалом, цей рікє став для мене періодом самовдосконалення і пошуку позитиву у всьому навколо. Я навчилась більше цінувати моменти для себе, турбуватись про свій вигляд і самопочуття.
Бажаю усім в цьому році ще більше полюбити та цінувати себе! ✨
Коментарі (0)