KsuLv

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Переглядаючи минулорічний допис, я зрозуміла, що все-таки багато чого вдалося досягти, але є й те, що потребує більше часу.

Що вдалося?

1. Контроль вітаміну Д на достатньому рівні, завдяки збільшення перебування на відкритому повітрі і його постійного прийому в осінньо-зимовий період.

2. ДІВЧАТА, НАРЕШТІ! Курс «сама собі візажист». Я давно мріяла, планувала і от нарешті здійснила! Знання про декоративку набули «бази» і стали глибшими.

3. Асортимент косметики. Після курсу я помітила, що мої декоративні косметичні засоби значно розширилися.

4. Тільки якісна доглядова косметика. Тепер я точно кажу «ні» експериментам, зосередившись тільки на перевірених продуктах для догляду за обличчям.

5. Відкрила для себе новий аромат Escentric Molecules Molecule 01 + Ginger. Цей парфум став одним із моїх фаворитів. Його аромат із нотками імбиру став одним з моїх улюбленців!

Що не вдалося або вдалося частково?

1. Зайняття спортом. Не вдалося налаштувати стабільний режим, але я не здавалася, і це питання залишаю на майбутнє.

2. Медитація. На жаль, я так і не знайшла часу, щоб спробувати.

3. Волосся. Заплести рівний колосок — моє досягнення у цьому році! Але ось довжину так і не вдалося відновити через стресове випадіння, хоча я покращила його якість, переглянувши частоту освітлення.

4. Інгліш. Рівень суттєво так і не покращився, проте певний прогрес є.

5. Культурні події. Хоча я відвідувала їх частіше, до щомісячного плану так і не дійшла (можливо, я ставила занадто високу планку 😄).

Що стосується розвитку мого блогу, чесно кажучи, тут я могла б бути більш активною. Але я радше хочу працювати на якість, а не кількість.

Наступний рік обовʼязково принесе нові досягнення та нові можливості для росту та розвитку!

16 грудня, 2024
KsuLv
16 грудня, 2024