Multi Tasker Better Than Filters Primer #birthdaymakeupclub
Мій досвід використання подарунку від Makeup у рамках марафону тестування з MAKEUP Club
Спочатку хочу подякувати команді Makeup за таку класну нагоду спробувати щось новеньке, і отримати подаруночок! Отримала на тестування праймер від Rimmel, з якими знайома ще з періоду перебування в Англії. Бренд класний, не тестується на тваринах і веганський, мені часто підходять ці продукти. Ну, почнемо
Коротко про мою шкіру: Мені 28 років, у мене комбінована, чутлива шкіра з холодним підтоном, схильна до сухості.
Відтінок. Я отримала 002 Fair Light. Я б все ж таки сказала, що він занадто теплий для моєї шкіри, хоча достатньо світлий, і на трішки засмаглу шкіру чудово підходить. Ще є така штука із ним - одразу після нанесення здається більш яскравим, ніж коли трошки вбереться у шкіру.
Як я використовую продукт:
- Готую обличчя до макіяжу: вмиваюся інтенсивно очищувальним гелем і наношу зволожуючий крем для сухої і дуже сухої шкіри від CeraVe
- Наношу праймер як базу під макіяж: тонким шаром, і потім спонжем розподіляю тональний крем (Clinique Even Better Glow). Продукти добре співпрацюють одиз з одним, хоча тональний крем у мене на силіконовій основі, а праймер на водній.
- У Т-зоні я додатково використовую розсипчасту пудру, адже праймер досить сяючий. Завдяки цьому він не виглядає надто жирним
Я роблю макіяж нечасто, в основному просто зволожую шкіру і домальовую брови, цього достатньо на кожний день. Буває, хочеться сяяти, чи є нагода, тоді наношу тональний крем, рум'яна, пудру і т.д. Повноцінний макіяж для мене це ледь помітний нюдовий no-makeup. Тож віддаю перевагу прозорим основам під макіяж і ледь пігментованим тональним основам, щоб лише вирівняти тон.
Для повноцінного макіяжу обличчя цей праймер справляється відмінно. Його можна використовувати для особливих випадків або коли хочеться сяючого вигляду. Хочеться додати, що він зовсім не помітний на шкірі. При нанесенні є певна липкість, але ожразу після висихання я забуваю, що його наносила. Пробувала на руці, думала, може це через зволожуючий крем, але все ок - те ж саме.
Але є нюанси. Як самостійний продукт я б його не носила — для мене блиск здається трохи надмірним. Довелося використовувати матуючу пудру в Т-зоні, щоб прибрати зайвий блиск. Ще один момент: якщо шкіра недостатньо зволожена, праймер може підкреслити сухість на щоках або навколо носа. Для повсякденного використання, особливо в зимовий період, я б додала більше зволоження перед нанесенням.
Плюси і мінуси використання, особисто для мене:
+ легкий, не відчувається на шкірі
+ зручний аплікатор
- пігментований, я люблю прозорі основи під макіяж
- надто сяючий, для моєї комбінованої шкіри
Кому підійде?
Цей праймер стане ідеальним вибором для створення сяючого вигляду та як основа під повноцінний макіяж. Нагадує британський макіяж, тож якщо ви любите щільне покриття і сяяння, цей праймер вам сподобається. Він добре працює для нормальної та комбінованої шкіри, але для сухої чи чутливої шкіри рекомендую додаткове зволоження перед нанесенням.
Резюмуючи, коротко про головне:
Я б не використовувала цей праймер як самостійний продукт через занадто блискучий ефект. Також помітила, що без достатнього зволоження він може підкреслювати сухість на шкірі. Для зони Т я додатково наносила матуючу пудру, щоб уникнути надмірного блиску. Макіяж поверх виглядав добре — моя тональна основа легко лягла спонжем, без розводів чи плям.
Rimmel Multi-Tasker Better Than Filters — чудовий продукт для тих, хто хоче зробити макіяж свіжішим і сяючим, але варто враховувати його особливості та адаптувати під свій тип шкіри.
Дякую за прочитання і з прийдешніми святами)
Коментарі (0)