Кульковий антиперспірант Dove
Секрет елегантності та доглянутості - не тільки в костюмі, що ідеально сидить, стильній зачісці та вишуканих парфумах, а й у правильному виборі дезодоранту.
Я вважаю, що дезодоранти, антиперспіранти - це річ, яка завжди і круглий рік є на поличці у будь-якої дівчини. У мене так точно. Я вже писала, що мене потягнуло на експеременти, придбати щось нове. З вами я вже поділилася оглядом на дезодорант - антиперспірант у форматі спрейчика.
https://club.makeup.com.ua/post/59872/
Але я ж люблю кулькові дезодоранти, тому придбала і такий варіант з таким самим ароматом. Тож сьогодні порівняємо який краще.
По перше скажу, що саме цей формат мені імпонує більше. Дизайн простий і водночас стильний. Баночка компактна, зручно брати з собою. Кришка теж гарна – щільна та надійна, але при цьому легко відкривається та закривається. Кумедний факт - вона не потрапляє до країни втрачених речей надто швидко.
Роликова кулька відмінно крутиться, добре видає засіб. Консистенція кремова, ролик забарвлюється в білий колір.
Аромат яскравий, але не можна назвати його кричущим, солоденький з легкою нотою кислинки. Він трохи більше виразний ніж у спрейчика.
Для мене цей антиперспірант став фаворитом. Думаю, що найближчим часом часто його купуватиму. Я звичайно, не чекаю 48 годин, щоб перевірити обіцянки виробника, але ефект протягом дня зберігається. Приємний аромат, комфортний у використанні, забезпечує гідний захист від поту, швидко сохне на шкірі, доглядає шкіру, не залишає плям на одязі. Однозначно рекомендую спробувати.
Коментарі (0)