MAXIMOVA🌷

Обирала Profi style коли українське ще не було мейнстрімом.

Обирала Profi style коли українське ще не було мейнстрімом.

З Profi style мене познайомила перукар в далекому 2011 (якщо не помиляюсь). Це був період коли всі меліровались😊. Після миття голови вона пшикала волосся якоюсь не знайомою мені «пшикалкаю», яка гарно пахла. І я поцікавилась про цей засіб. Після чого вона показала бутилочку і порадила купити собі для постійного користування. Ось так я багато років користувалась спреями відчизняного виробника і була дуже задоволена. Згодом пробувала і інші бренди бо хотілось різноманітності. Але зараз, якщо не знаю що обрати - повертаюсь до Profi style. Раджу звернути на них увагу.

Ще один засіб від цього бренду - і знову приємні враження. Використовую на мокре волосся, розподіляю на кінчики, а залишки по довжині. Структура звичайної олійки з приємним солодким ароматом світло-жовтого кольору.

Чогось супер-вау не робить та після використання волосся доглянуте, м’яке, гладеньке, з блиском, розсипчасте і не обтяжене. Головне не переборщити, на моє довге волосся вистачає два натиски помпи.

Схоже трохи змінили дизайн. Мій флакончик трохи відрізняється від представленого на сайті. Баночка пластикова, справно працює помпа, як бачите майже, засіб майже використала.

Мінімалістичний. Є два силікони, які ефективні в маслах для кінчиків, що січуться. Саме вони, певно, запобігають механічним і термічним ушкодженням, про що заявляє виробник.

На третьому місці масло арганії, яке містить жирні кислоти, каротиноїди, ферулову кислоту, стерини, поліфеноли, вітамін Е, сквалан. Воно виступає головним активним іншредієнтом для зволоження та живлення волосся.

Далі по складу парфум та барвник.

Приємно отримувати гарний продукт нашого виробника💙💛