Олеся К...🐠

Розчарування (2024р.)

Розчарування (2024р.)

Почну з маленького розчарування в цьому році.

🌹Гелеподібна олія для кутикули з ароматом троянди🌹

Я люблю трояндовий аромат, але він тут не дуже 🤢. Щодо олійки вона погано поглинається, її можна тільки розтирати по пальцях. Саме тому напевно кутикула не реабілітується.

А тепер про головне розчарування, а їх аж три.

Відразу напишу, щоб не було запитання. Зберігалися парфуми в темному місці в тумбі.

💔 Чисто, свіжо, прохолодно і смачно, так можна сказати про "Perceive " від Avon.

Це такий милий кубик льоду, наповнений приємним квітково - фруктовим ароматом - диня, абрикос і фрезія. Потім аромат переходить у свіжу кислинку - лимон і морська вода. Він прямо створений для літа, щоб освіжати та бадьорити.

💔Чудовий букет Volare Magnolia від Oriflame. Аромат простий, ніжний, легкий, квітковий, приємно - солодкий. Це пахучі квіти магнолії задекоровані жасмином і приправлені крапелькою троянди.

Тепер це - аромати спогадів. З прикрістю виявила, що аромати втратили первозданний вигляд і більше ніяких ароматних нот - один спирт.

Розуміється трішки розчарування є. Хоча, я ставлюся до каталожних парфумів байдуже.

Розчарування (2024р.)

Свіжі і трохи терпкі нотки граната в перемішку з цитрусом дарують легку солодкість, прохолодну свіжість і соковитість фруктових акордів. Крім граната і свіжості відчуваються ніжні півонії і щось таке трав'янисте з легкою гіркуватістю. Все це переплітається і огортає неповторним ароматом.

Спогади, ви мої, спогади.

😭

Тут все те саме. Замість нот -спирт, але він має ще спецефічний горіховий( гнилий) запах. Колір як і у двох попередніх- прозорий, як вода.

Ось тааак!!!😢

16 грудня, 2024
Олеся К...🐠
16 грудня, 2024