Olena_

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Привіт. Ви знаєте, я якось не аналізувала спеціально свої досягнення за цей рік, тому цей челендж виявився для мене цікавим і змусив задуматися)

Що ж,поїхали.

1. Професійний ріст.

Я за фахом майстер по пошиву одягу і текстилю, займаюсь також ремонтом різного одягу, але хотіла вийти на той рівень - коли я зможу втілювати в життя свої власні ідеї з голови. В мене все вийшло, тепер в планах на 2025 рік відкрити свій інтернет магазин.

2. Бути більш відкритішою.

Ми можемо жалітися час від часу що нас не розуміють. Часто так буває що ми самі закриваємося в собі або з тих чи інших причин не дуже хочемо спілкуватися. Для того щоб нас почули не потрібно боятися говорити свою думку або висловлювати свої почуття вголос, навіть якщо це маленька дрібничка. Буває що ми стримуємося щоб не здатися смішними або боячись що нас не так зрозуміють, або по причині боячись у відповідь отримати не те на що ми розраховуємо, всеодно не слід боятися, якщо все щиро і з добротою то най що буде). Я над цим попрацювала і з власного досвіду ділюсь що все ж таки добра у відповідь отримаєте більше, навіть якщо це будуть сторонні люди.

3. Попрацювати над своїм ментальним здоров'ям.

Розумію що в наш час це тяжко але в мене в пріоритеті завжди моя малишня) і їм не потрібна нервова мама, вони ну дуже добре відчувають мої переміни в настрої на підсвідомому рівні, в повітрі, тому над цим потрібно було працювати, тим паче що зараз я працюю вдома. Мама у них зі сталевими ****🤣 і авторитет, тому свою слабкість не потрібно було показувати). Що я робила - пропила курсами вітаміни групи B і після цього навіть старший син відмітив переміни в кращу сторону, тому вважаю що я з цим справилася.

4. Б'юті досягнення.

Я в цьому році навчилася користуватися бронзером 😅, тепер майже в кожному макіяжі не обхожуся без нього, за цей рік у мене їх вже чотири. Обираю на літо тепліші відтінки на зиму холодніші.

5. Насичені помади.

Завжди хотіла поексперементувати з більш яскравими кольорами помад на губах, але постійно була якась причина що мені заважала це зробити і психологічна також. Коли я врешті решт наважилася то закохалася у насичені яскраві відтінки помад, просто потрібно було підібрати свої кольори. Раніше майже всі в мене були більш нюдові, різниця була лиш в яку сторону відтінок, в рожеву чи в бежеву і чи матова чи глянцева по ефекту. Так що експеримент виявився вдалим, ношу яскраві відтінки навіть взимку.

6. MAKEUP club.

І не менш важливе досянення це б'юті спільнота, на яку я натрапила влітку цього року, але писати активно почала відносно недавно, тому за критику навпаки буду вдячна).

Для мене MAKEUP club - це як особистий щоденник який я веду разом з подругами. На даний момент я працюю вдома і коли відчуваю що починаю вигорати, я заходжу в спільноту і дивлюся що ж тут новенького дівчата пишуть. Ви знаєте - це вже як наркотик). Сама пишу коли в мене є натхнення, коли нема то просто дивлюся дописи. Я поділилася своєю думкою про б'юті спільноту з чоловіком, він радий за мене що я знайшла для себе свій особистий простір, де я можу висловити свою думку з приводу тих чи інших косметичних продуктів або знайти, з приводу них, пораду. Він також може мені підказати що пасує що ні, або сидіти зі мною і слухати мою колекцію парфумів 😅 і висловлювати свою думку з приводу того чи іншого аромату, мені його шкода, все таки ми дівчата можемо розмовляти на б'юті теми довше ніж чоловіки.

Я хочу подякувати кожному і кожній хто заходить до мене в гості а також спілкується зі мною. Коли я заходжу і читаю чийсь коментар, не важливо чи під моїм дописом, чи на мій коментар хтось відповів, в мене настрій підіймається тому що я ще більше відчуваю всю теплу атмосферу клубу. Вдячна вам за це, ви чудові. А також вдячна makeup.com.ua за таку можливість познайомитися з усіма.

Я бажаю нам всім бути сильними і добрими один до одного, щоб 2025 рік приніс нам тільки хороше і здійснилися наші потаємні бажання і не тільки в б'юті сфері. Всього найкращого і до зустрічі.

17 грудня, 2024
Olena_
17 грудня, 2024