Zirka_D.

Мій компактний помічник

Мій компактний помічник

Так-так, я знову розповідаю про Colour Intense Cuticle Revitalizer Oil , цього разу про Colour Intense Cuticle Revitalizer Oil Blueberry-Чорниця.

Ці крихітки тепер завжди в моїй сумочці, адже моя кутикула потребує постійного зволоження. Хтось не може вийти на вулицю без бальзаму для губ, ну а я не можу без зволоження рук і нігтів. Особливо в холодний період року мої руки жадібно поглинають крема, а кутикула-олію.

Мій компактний помічник

Отже, я вже давно знайома з цими олійками-олівцями, вони бюджетні, компактні і зручні у використанні. Але, нажаль, вони одноразові.

Олівчик має зручний пензлик для нанесення.

Перед початком використання необхідно прокрутити разів 5, далі засіб починає витікати і тут контролюйте, аби не потекло занадто багато. Наносите невелику кількість і втираєте у шкіру. Кутикула одразу зволожена та охайна.

Colour Intense Cuticle Revitalizer Oil Blueberry має приємний солодкий аромат, який швидко вивітрюється.

Сама рідина прозора і на одязі не залишає жирних плям.

Так, до складу є питання, хотілось би, щоб виробник додав до складу натуральних олій, це було б дуже добре.

Але в принципі, мені подобається дія засобу, його доступність і зручність у використанні.

Якщо Вам терміново потрібно привести кутикулу у гарний стан, то цей засіб стане Вам у нагоді.

17 грудня, 2024
Zirka_D.
17 грудня, 2024