Аніта

Ароматичні тришарові свічки у склянці

Ароматичні тришарові свічки у склянці

Я як і багато дівчат, люблю затишок у будинку, приємні аромати та зимовий настрій, коли хочеться закутатись у плед та пити каву. Мені подобається коли вдома пахне чимось приємним чи смачним. Звісно я маю декілька аромадифузорів для ароматизації будинку, але ще більше я обожнюю свічки, особливо ароматичні. Вони здатні створити затишок у будинку, заповнюючи приємним ароматом весь простір. Декілька років тому я познайомилася з брендом Bispol, а саме з його ароматичними свічками. Я закохалася в них. Лінійка ароматів фантастична, кожен може знайти щось для себе.
Нещодавно я поповнила свою колекцію свічок двома новими ароматами. І сьогодні запрошую вас на огляд цих красунь.

Почнемо знайомство з дизайну. Свічка знаходиться у важкому свічнику з товстого прозорого скла. Мінімалізм та розкіш – так можна описати оформлення у двох словах. Додатково зверху йде картонне пакування на якому зображений аромат свічки.
Приголомшлива триколірна багатошарова свічка з двома ґнотами. Квадратне скло та барвисте наповнення створюють унікальну композицію. Така свічка прикрасить будь-який інтер'єр.

Обрала я для себе шоколадно-вишневий аромат, який поєднує солодкі ноти шоколаду з фруктовим ароматом вишні. Дуже приємний, солодкий, віддає трохи ваніллю. Потім огортає вишнею і в кінці дарує післясмак шоколаду.
Другий аромат кориця та апельсин - теплий пряний аромат, поєднаний з нотами соковитого апельсина. Дуже приємний і ненав'язливий. Як на мене саме цей аромат асоціюється в мене з зимою.

Свічки приносять у будинок неповторний шарм та розслаблюючу атмосферу. Варто тільки запалити і свічка моментально наповнює весь будинок чудовим ароматом. А розкішне оформлення вносить естетики в інтер'єр. Обожнюю живе полум'я свічки, це дарує особливу енергію і настрій.
Оскільки я є прихильницею бренду, то звичайно залишаю їхній свічці гарні рекомендації. Тим більше, вона справді класна: гарно горить, приємно пахне, повільно витрачається, а найголовніше, дарує чарівну ароматерапію та живу енергію вогню.

18 грудня, 2024
Аніта
18 грудня, 2024