WeismannK

Ma:nyo: огляд на засоби

🤍Galactomy Essence Cream
Багатофункціональний зволожуючий крем, складений на 97% з інгредієнтів природного походження, відновлює та омолоджує втомлену шкіру.

Поєднання фільтрату ферменту Galactomyces, що відновлює шкіру, і гідролізованого колагену розгладжує та покращує текстуру шкіри.

Введений карнозин захищає шкіру від зовнішніх агресорів, зміцнюючи шкірний бар’єр.

Я люблю цей крем. Він має легку текстуру, не жирний, не важкий, але робить мою шкіру м’якою, як у дитини. Далеко не після кожного крему я маю такий ефект🔥

🤍Galactomy Niacin 2.0 Essence
Введений ніацинамід запобігає утворенню меланіну, що призводить до гіперпігментації.
Багатий протеїном і вітамінами екстракт Galactomyces м’яко видаляє відмерлі клітини шкіри, сприяючи пом’якшенню та освітленню шкіри.

Ця есенція дійсно покращує тон моєї шкіри вже після кількох використань. Також допомагає лікувати наявні прищі та попереджати появу інших. Використовую разом з кремом.

🤍Тонер Galactomy Clearskin
Освіжаючий тонік, який м’яко відлущує омертвілі клітини шкіри, одночасно видаляючи відходи, такі як надлишок шкірного сала.
З екстрактом кори верби, який піклується про текстуру шкіри та розширені пори

Має легку водянисту текстуру. Такий тип тонерів я наношу на ватний диск для кращого очищення шкіри. Використовую в основному не в комплексі з іншими засобами цієх серії, бо для мене це забагато. Але з більш базовими засобами. Дійсно контролює вироботку себуму, допомагає очистити пори

🤍Galactomy Essence Mist
Міст для обличчя, що освіжає шкіру, усуває дискомфорт, спричинений зневодненням.
Глюкоза, яка легко засвоюється, відновлює гідратацію та балансує шкіру.

Разом із заспокійливим і зволожуючим екстрактом троянди забезпечує інтенсивний догляд і живлення.

З екстрактом центелли азіатської, екстрактом листя кипариса, 7 типів патентованих інгредієнтів забезпечують чудовий заспокійливий ефект.

Особисто я не фанат формату містів, хоча це зручний варіант для зволоження шкіри протягом дня. Він легкий, направлен більше на зволоження і підримку шкірного бар'єру. Також добре заспокоює. Всесезонний засіб

І фото пакування. Незвичне, бо окрім стандартного відкриття, має можливість розкрити упаковку повністю, всередині є додаткова інформація

Загалом моєї жирної шкірі дуже сподобалися ці засоби. Використовую кілька разів на тиждень, чергую зі зволожуючими базовими засобами. Зараз, в період сухого повітря, ці засоби дуже допомагають мені

17 грудня, 2024
WeismannK
17 грудня, 2024