На носі 2025, і хочеться подякувати старому року за різні важливі і неважливі дрібниці.
Кожного року кажу: “ну наступний буде кращий”. Але переважно якось не так виходить, як я очікую😅
Хоч і є за що сварити 2024 рік, але, безсумнівно, є за що подякувати
- Я зрозуміла, на скільки цінне здоровʼя мого організму. Що про себе в першу чергу треба дбати починаючи зі здоровʼя. Адже яка різниця скільки я купила баночок і косметики, якщо я не дбаю про себе зсередини.
- Спорт став частиною мого життя. Так, це важко. Так, мені влом. Так, я після кожного тренування думаю та ну його, це що треба ціле життя отак спортом займатись, я точно це закину, адже я до 23 років і не займалась ніколи ним. Але потім думаю, а якою я хочу бути через 30 років? Здоровою. І спорт мені допоможе в цьому.
- Харчування стало більш усвідомленти. Ні, я не перестала їсти мак чи шоколад. І балую себе інколи різними любимими шкідливостями та ніколи не картаю себе за їжу, хотіла то зʼїла, все. Але все ж я почала харчуватись більш різноманітно і корисно. Відмовилась від соусів, кетчупу, майонезу і різної хімозності. Питаю себе чи дійсно я це хочу зʼїсти чи є якась корисніша альтернатива. І часто (хоч далеко не завжди😅) це спрацьовува.
- Позбулась висипань. Насправді я це зробила ще на початку 2024. Але цілий рік я підтримую свою шкіру у хорошому стані. І у мене получається! Бувають різні періоди, звичайно, але загалом я дуже задоволена станом шкіри зараз.
А далі по бьюті-досягненням і знахідкам:
- Знайшла ІДЕАЛЬНИЙ зволожуючий крем на холода.
- Спробувала люксову туш, і вона мені трееееба.
- Тепер я не купляю собі декілька румʼян різних відтінків чи декілька тональних. В основному з однієї категорії по 1 продукту, але хорошої якості. Більш раціональне споживання, бо зазвичай я просто викидала, бо не користувалась тим всім.
- Цілий рік не робила гелеве покриття нігтів.
- Знайшла підхід до свого пористого вредного хвилястого волосся, і воно пішло на контакт. Тепер мене частіше можна побачити з рівненьким блискучим волоссячком, а не купкою рівно-кучеряво-хвилясто-пухнастого волосся.
- Ааа, ну і як я забула. Написала свій перший пост в мейкап клубі. Я, звичайно, не суперактивна його учасниця, але інколи дуже хочеться поділитись враженнями чи знахідками.
Були приємні моменти і не дуже. Були сльози і посмішки, образи і обійми. І я рухаюсь. Інколи вперед, а буває й назад. Деколи швидко, а деколи повзу як черепашка, а деколи стою і не знаю куди ж мені рухатись(це найчастіше). А це все означає, що я живу життя. І воно таке от, різне)
Ну що ж, 2025 буде кращий, надіюсь!
Коментарі (0)